Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyukànak musz&agrav...

Az anyukànak muszàj teljesen alàrendelni magàt a babànak?

Figyelt kérdés
Onnantol nem lesz no,csak anya? annyi magàt elhagyo not latok a kornyezetemben,undoritoak mint nok. A kutya nem nez ràjuk az tuti. Ha egy anyànak el kell hagynia magàt akkor inkàbb nem szulok soha,en szeretnek mindig csinos,àpolt,noies lenni.
2008. aug. 16. 20:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
48%

Te vagy az undorító. Tudod, ezek a nők a nap 24 órájában a gyereküknek élnek, és igen, lehet, hogy nincs idejük minden nap fodrászhoz, kozmetikushoz járni, de lehet, hogy még sminkre sincs idejük, mert pelenkázni, etetni, játszani, takarítani stb kell. Mégis ki vagy te, mit tettél le az életben eddig, hogy így elítéled őket?

Rád rád néz valaki? Gondolom vagy max. 18 éves, fél kiló sminkkel, alig ruhában, agyonszoláriumozott bőrrel, és azt hiszed magadról, hogy hű, de csini vagy... Most el vagy ájulva magadtól, de lehet, hogy a hátad mögött mások undorítónak találják a kinézetedet.

2008. aug. 16. 21:08
 2/22 A kérdező kommentje:
Hat nagyon tevedsz kedves hozzaszolo,mert nem vagyok sem 18 eves,sem kozonseges,kihivo no. Csak azt nem ertem hogy sokan miert hagyjak el magukat a gyerekre hivatkozva. Van èlet a gyerek utan is,nem???!!!
2008. aug. 16. 21:37
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem akikre te gondolsz, azok előtte sem voltak túl igényesek. Látni ám nagyon csinos, ápolt kismamákat, persze biztos, hogy ilyenkor, eleinte nehezebb minden szerepnek 100%-on megfelelni. Egyetértek veled, csak a stílussal van a baj!!
2008. aug. 16. 22:54
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
ezektől az anyukáktól nekem is feláll a szőr a hátamon. De ez ne rettentsen el. Én 21 éves egyedülálló anya vagyok, mégis van arra időm, hogy megmossam a hajam és be is szárítsam, felöltözzek normálisan és ki is sminkeljem magam mielőtt az utcára megyek. És nem vagyok teljesen alrendelve a fiamnak, persze ő a mindenem és imádom, de azért néha szakítok arra is időt, hogy egy-egy este elmenjek a barátnőimmel kicsit lazítani. Különben lenne egy lestrapált anyja, akinek nincs idegrendszere hozzá.
2008. aug. 16. 23:10
 5/22 A kérdező kommentje:
Orulok hogy nem csak èn làtom igy a helyzetet! èn rengeteg igènytelen anyukàt làtok,de ha jol belegondolok akkor ràjovok hogy ok valoszinu règen is azok voltak,a gyerek csak kifogàs. Aztàn csodàlkoznak ha a pàrjuk màs no utàn nèz. Persze elofordul hogy csinos anyukàt is làtok,olyankor mindig orulok,hogy làm ilyen is van.
2008. aug. 16. 23:32
 6/22 anonim ***** válasza:
54%

Egy hónap múlva születik meg a kislányunk. A kérdésben megfogalmazottak engem is foglalkoztattak végig a terhesség alatt, mert már sok nő a terhesség alatt elhagyja magát. Én nem csak hangoztatom, hanem teszem is azt, h. egy nő legyen az várandós v. kisgyerekes, nemcsak anya. Én ugyanúgy vsini vagyok most a 9. hónap tájékán, és kisbabásan is az leszek, mert nem adom fel önmagam azért, mert gyermekem lett. Természetes, h. a kérdés némelyeknél felháborodást okoz (már csak a megfogalmazása miatt is), de valószínű, h. azok a lestrapált fiatal anyukák, akik előtte sem adtak magukra. Én is elszörnyedve látom a nálam jópár évvel fiatalabb kismamákat, h. mennyire elhagyják magukat...

29 éves kismama

2008. aug. 17. 06:50
 7/22 anonim ***** válasza:
55%
Hát a kérdés tényleg undorító,jó neked hogy arra van csak gondod hogy az embereket nézed az utcán aztán a hasonlóan buta barátnőiddel meg jól kiröhögöd őket.Ismerem a fajtád,hányni kell tőlletekTudod én 30 éves vagyok,adok magamra,gyerekem is van és én valahogy soha nem néztem meg az embereket az utcán vajon miér?Talán azért mert belém szorúlt annyi empátia és tisztelet a másik ember iránt amennyi beléd soha sem fog.Azok a nők akik szerinted undorítók lehet hogy reggeltől estig dólgoznak meg mosnak főznek ,takarítanak és annyi pénzük sincs hogy gyalog hazamenjenek nemhogy fodrászra meg kozmetikusra.Én egy gyerek mellet igazán megengedhetném magamnak ezeket a dólgokat de a hajam magam festem,kozmetikushoz ritkán megyek ,szoliba meg be nem tenném a lábam.De neked nagyon jó időtőltést kivánok ezekhez,ez való neked nem a gyerek.És legyél mindig csinos,ápolt nőies,te még a gyereked szájátol is elvenéd a falatot ha a kaja meg a szoli közt kellene választanod.Hogy jösz te ahoz hogy más eberekre azt mond hogy undoríto,nem szégyeled el magad?
2008. aug. 17. 08:23
 8/22 anonim ***** válasza:
53%
Akinek nincs sok pénze, az is megteheti, hogy legalább a haját megmossa. Itt, az én környezetemben ezek a lestrapált anyukák érdekes módon mind kocsival járnak, meg hodják haza a boltból kartonszám az üdítőt meg a csokit, csipszet. Az igényesség nem a pénzen múlik. Én is magam festem a hajam, kozmetikusnál meg még sose voltam, mégis van arra természettől fakadó igényem, hogy úgy nézzek ki, mint egy nő, és ne úgy, mint egy anyakoca.
2008. aug. 17. 08:35
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nézz körbe egy kicsit szélesebb környezetben is!!! Ismerősi körömben is sok a kismama, és mind adnak magukra: fodrász, smink, tiszta lakás. és persze boldog, mosolygós, barátkozó baba!!! Ha alaposabban körbenézel, te is látni fogod ezeket az anyukákat is!
2008. aug. 17. 08:44
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
És neke ahhoz mi közöd van,talán a te pénzedet költik?Szerintem törődjön mindenki a saját dolgával nem kellene a másikat bámulni hogy mit csinál vagy hogy néz ki ,mindenki ugy néz ki ahogy neki jólesik,akkor sincs joga senkinek a másikat leundorítózni.És igenis pénzbe is kerűl az ápoltság mert attol hogy valaki megmossa a haját még nem lesz ápolt csak tiszta,az undoritoság nem a zsíros hajnál kezdődik hanem onnan hogy ki hogy viselkedik,mert a lélek undoritoságat nem lehet lemosni.
2008. aug. 17. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!