Az anyukànak muszàj teljesen alàrendelni magàt a babànak?
Te vagy az undorító. Tudod, ezek a nők a nap 24 órájában a gyereküknek élnek, és igen, lehet, hogy nincs idejük minden nap fodrászhoz, kozmetikushoz járni, de lehet, hogy még sminkre sincs idejük, mert pelenkázni, etetni, játszani, takarítani stb kell. Mégis ki vagy te, mit tettél le az életben eddig, hogy így elítéled őket?
Rád rád néz valaki? Gondolom vagy max. 18 éves, fél kiló sminkkel, alig ruhában, agyonszoláriumozott bőrrel, és azt hiszed magadról, hogy hű, de csini vagy... Most el vagy ájulva magadtól, de lehet, hogy a hátad mögött mások undorítónak találják a kinézetedet.
Egy hónap múlva születik meg a kislányunk. A kérdésben megfogalmazottak engem is foglalkoztattak végig a terhesség alatt, mert már sok nő a terhesség alatt elhagyja magát. Én nem csak hangoztatom, hanem teszem is azt, h. egy nő legyen az várandós v. kisgyerekes, nemcsak anya. Én ugyanúgy vsini vagyok most a 9. hónap tájékán, és kisbabásan is az leszek, mert nem adom fel önmagam azért, mert gyermekem lett. Természetes, h. a kérdés némelyeknél felháborodást okoz (már csak a megfogalmazása miatt is), de valószínű, h. azok a lestrapált fiatal anyukák, akik előtte sem adtak magukra. Én is elszörnyedve látom a nálam jópár évvel fiatalabb kismamákat, h. mennyire elhagyják magukat...
29 éves kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!