Az anyukànak muszàj teljesen alàrendelni magàt a babànak?
Én 5 hete szültem császárral.
Kb. 10 napig olyan voltam mint EGY holdkóros és egyáltalán nem érdekelt,hogy nézek ki,örültem,ha felállni tudtam a sebemtől.
Pokolian fájt és kicsit depis is voltam.
Aztán felül kerekedett a hiúságom,mert szeretnénk tetszeni a páromnak és én is jobban érzem magam,ha aadok magamra.
Miért ne mehetne valaki fodrászhoz?
Azért,mert megszületett a baba,még nem kell feladni magad teljesen.
Szerintem nagyon fontos,hogy az ember törődj a párjával és magával,hogy ne múljon el a szerelem.
A babának is jobb,ha úgy nő fel,hogy a szülei szeretik egymást és boldogok együtt.
Ehhez pedig az kell,hogy ne hagyjuk el magunkat szülés után.
Szerintem ez a kérdés pont azért lett feltéve, amit "kapott". Mivel az olyan kérdésre, mint - görcsöl a hasam, lehet szülök- nem érkezik csak max 2 válasz.
Aki a terhesség előtt és a szülés előtt nő volt, az utána is fog adni magára, aki előtte igénytelen volt, meg elhagyta magát, az azután is el fogja hagyni magát. Ennyi.
Sztem nincs összefüggés aközött hogy vki alárendeli magát a gyereknek és igénytelen, ápolatlan. EZ 2 külön dolog. Ismerek nagyon trendi csini anyukát, aki viszont mindenben alárendeli magát a gyereknek és még 3 évesen is állandóan az ölében cipeli.ez egy dolog.
Az meg hogy kire ki néz elég szubjektív:-) Mindenesetre én mostanság nagyon sok csinos, jólápolt kismamát és anyukát látok , ezt segíti pl a kismamaruha divat fejlődése is illetve pénz híján a kreativitás.
Én kimondottan csinos, ápolt kismam voltam és most anyaként is az vagyok. Amikor nincs velem a babám bombázónak néznek és elismerő tekintettel méltatnak. Engem ez zavar. Én azt szeretném, ha nem egy CSAJT, hanem egy ANYUKÁT látnának bennem. Egyébként is 33 éves vagyok.
Büszke vagyok arra, hogy anya vagyok és evvel egyik társam sincs másként.
Szerintem jól jegyezd meg azt amit a kérdésed feltételekor leírtál. Amennyiben egyszer eljutsz odáig, hogy anya légy, légy te is ápolt és soha, de soha ne hivatkozz arra, hogy sírt a babád, vagy egész éjjel fent volt és ezért nincs rendben a toaletted! Majd meglátod, hogy mekkora baromságot írtál akkor és hány embert minősítettél miközben FINGOD SEM VOLT RÓLA, hogy miről is okoskodsz.
Hát.....nem egy jól feltett kérdés. Én még olyat nem hallottam, hogy azért nem kell gyerek, mert igénytelen leszek....szóval ha előre tudja, hogy igénytelen lesz, akkor már az. Elfogdhatóbb, ha pl. azt mondja valaki, nem szülök, mert oda a karrierem, vagy nem stabil a kapcsolatom, vagy oda a modell alkatom, és ezt nem adom fel, elhízom a terhesség alatt, csíkos lesz a bőröm, stb. Na talán ez indok, de csak időhúzás ez is. Mert egy nő előbb utóbb gyereket akar, és nem fogja érdekelni, hogy mennyire változik a teste, majd rendbehozza, hisz nők vagyunk, nem csak anyák.
Szóval bután fogod fel az életet, és valószinűleg rossz helyen nézel körbe, ha ilyen dolgokat látsz, hogy egy anya menniyre elhagyja magát.
De majd megnézünk téged terhesen, nagy pocakkal, frissen szülten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!