Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a nagycsaládról?

Figyelt kérdés
Nekünk van 8 gyerekünk (3 fiú, 5 lány), mindig ha elmegyünk közösen vásárolni mindig megnéznek minket :D , tényleg ennyire feltűnő, ritka a nagy család ?

2014. nov. 30. 22:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Hogy jó, én is abban nőttem fel, hatan vagyunk testvérek, apámék még többen.

Én is sok gyereket szerettem volna, sajnos már kifutottam az időből, 1-2 lesz max.

2014. nov. 30. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ne mondd, hogy a környezetedben csak úgy hemzsegnek a 8 gyerekes csalások... Igen, nagyon ritka ez.
2014. nov. 30. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen ritka. Én is örülnék ennyi gyereknek de hát nem látok rá reményt anyagi részről. :( így kb 2-3 lesz :)
2014. nov. 30. 23:08
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Számomra a 2 gyerekes család az ideális, nem vágyom nagycsaládra. Nem is nézem meg őket.

Az azért nem újdonság számodra sem, gondolom, hogy 8 gyerekes család ritka.

Nyilván nem azonosítják be mindeig az emberek, hogy egy család vagytok. Úgy gondolom,mhogy mindenkinek magánügye, hogy hány gyereket vállal.

2014. dec. 1. 07:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagy családra vágytam,de már kifutok az időből.
2014. dec. 1. 07:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ritka is, feltűnő is. Tapasztalataim 4-5 gyerekesekkel vannak, az összes szinte nyomorog, hónapról hónapra él...Ez mind a szülők miatt.
2014. dec. 1. 07:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
minden tiszteletem azé, aki ezt tudja működtetni. Mindenféle szempontból. Ettől függetlenül a kérdést nem értem, te melyik országban élsz? Ha itthon, gondolom csak feltűnik hogy ez ma abszolút nem szokványos, még jó hogy mindenki megnézi.
2014. dec. 1. 08:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Muszáj megkérdeznem, ne haragudj,de 8 gyerek 2 felnőtt, úgy, hogy gondolom, neked javarészt otthon kellett maradnod ennyi apróság mellett... Miből éltek??? Mit dolgozik a férjed, hogy el tudtok tartani, etetni, taníttatni ennyi gyereket? Mi is nagy családra vágyunk, 3-4 gyerekünk biztosan lesz, de még a mai világban relative stabil, kiemelkedően jó munkahely mellett sem merünk ennél többre gondolni. Mesélj, ti hogy csináljátok???
2014. dec. 1. 08:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Szép a nagycsalád, de csak millás fizuval, nagy kertes házzal, nagy autóval. Sajnos akiket én is merek nagycsaládosokat, azok közül 1 család neveli tisztességesen a 4 gyereket. (mindegyik gyereken szép ruha, szép kabát, csizma, mindenki kap játékot, szülinapi ajándékot, kirándulnak, sportolnak, nyelvórára, magánfogorvoshoz járnak.

A többi család csak nyomorog. Na, ha ott ránézek a gyerekekre, az jut eszembe, anyuka remélem, már elköttette magát, mert a gyerekeknek könyöradományból van téli ruhájuk és nekem senki ne mondja, h azok a gyerekek boldogok úgy, h ők egyetlenegy osztálykirándulásra sem mehetnek el, egyetlen osztályfagyizásra sem, semmilyen programra, csak ha a többi osztálytárs összedobja nekik a rávalót. De ez meg milyen ciki már egy tininek, tejóisten...

2014. dec. 1. 09:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem a nagycsaládot, mi 9en vagyunk testvérek. DE...ha nincs meg a megfelelő anyagi háttér szörnyű. nekünk nem volt meg és most sincs, igaz én már 24éves vagyok saját családdal, de még így is tudom hogy anyámék hónapról hónapra élnek. ilyen körülmények között nem jó a nagycsalád. de ha nektek jól megy, nagy kényelmes ház, tiszta ruha, étel, komfort stb...akkor minden elismerésem. :)

de ha így ha úgy vagytok senkinek semmi köze hozzá :)

2014. dec. 1. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!