Mit mondjak otthon?

Figyelt kérdés

Terhes lettem egy roma fiútól,de nem akarom sem a fiúnak sem a szüleimnek elmondani.Most először voltam együtt valakivel.Ha megkérdezik kitől van mit találjak ki? A babán fog látszani hogy romától van? Édesapám gyülőli sajnos őket. :(

19/L

2014. nov. 30. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy roma? Vicces vagy! Romával feküdtél le, koreai nem lehet:)
2014. nov. 30. 19:05
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Az lesz a baj, hogy roma? Ezzel elkéstél kiscsillag! A gyereked mindig félig roma lesz, mindig! Te magad sem állsz ki már most a gyereked származása mellett...

Hazudhatsz, hogy a csávó olasz, latin stb., egy éjszakás kalandból van, aztán csak remélheted, hogy milyen genetikai jegyek fognak dominálni. Vagy látszik majd a származása, vagy nem.

Hiába dolgozol és tanulsz, az nem elég a gyerekneveléshez. Segítségre lesz szükséged, méghozzá a szüleid segítségére. Rögtön hazugsággal indítanál.

A helyedben nagyon átgondolnám ezt az egész baba dolgot.

2014. nov. 30. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy látszódni fog, hogy roma.

Menj abortuszra, a részleteket nem kell elmondani a szüleidnek.

2014. nov. 30. 20:40
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
elég gáz, ha te ebben az egészben csak azt látod bajnak hogy roma. nincs családi háttere, és gondolom anyagi se, épp hogy most kezded az önálló életet, ráadásul tanulsz még, és csak ennyi a bajod hogy milyen szinü lesz a bőre????? a babát - ha megtartod - anyukád fogja nevelni és eltartani, nem pedig te a szaros diákmunkáddal!! a minimum az, hogy őszintén beszámolsz nekik hogy mi lesz a következő 5 évük programja!
2014. nov. 30. 20:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem diákmunkás vagyok! :D És szoktam bébiszitterkedni imádom a gyerekeket.És van pénzünk. :S
2014. nov. 30. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Két leányanyát is ismerek (mindkettő romàval feküdt össze)! És mindkettő gyerek fekete hajú, sötét bőrű! Elèg domináns génekről beszélünk! A szemszín ezesetben mindegy, mert láttam már nem egy kék szemű sötétbőrűt.
2014. nov. 30. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Férjem fekete hajú,én nagyon sötét barna hajú.Egyik csemete se sötéthajú. Elöször is anyuddal beszélj,vagy valaki a családból aki megértőbb.Aztán majd UH felvételt mutatva megbékélve..
2014. nov. 30. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Most neharagudj de ugye azt mondtad, hogy nem az a gond, hogy babát vársz hanem, hogy roma származásútól van.. hát..szexelgetni jó volt a romával?:) Vállald akkor kicsi lány és ne fossál apuci véleményétől. AZ A TE GYEREKED IS!! Ezt ne felejtsd el..pff..
2014. dec. 1. 04:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Az apának miért nem mondod el? Ennyire szégyelled hogy roma? Nem mered felvállalni?

Mikor akarod elmondani neki?

2014. dec. 1. 07:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is érdekes, hogy az apának nem akarod elmondani. Szerinted nem fog rájönni? Még ha nem is vagytok már együtt, azért 9 hónap alatt csak összefutsz vagy vele, vagy egy közös ismerősötökkel, és ha rájön, hogy terhes vagy, nyilván gyanakodni fog rá, hogy tőle van a gyerek.
2014. dec. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!