Mit mondjak otthon?
Figyelt kérdés
Terhes lettem egy roma fiútól,de nem akarom sem a fiúnak sem a szüleimnek elmondani.Most először voltam együtt valakivel.Ha megkérdezik kitől van mit találjak ki? A babán fog látszani hogy romától van? Édesapám gyülőli sajnos őket. :(
19/L
2014. nov. 30. 18:22
1/20 anonim válasza:
19 évesen már nem kell szülői beleegyezés az abortuszhoz. A te esetedben ez az egyetlen okos megoldás.
3/20 anonim válasza:
Felnőtt vagy, neked kell eldöntened, mit csinálsz. Titokban tarthatod az apát.
4/20 A kérdező kommentje:
Dolgozom és tanulok is.Kérem szépen nem ez volt a kérdés. :)
2014. nov. 30. 18:34
5/20 anonim válasza:
Anya, apa, elvesztettem a szüzességem, és olyan hlyék voltunk, hogy bsztunk védekezni és terhes lettem.
6/20 anonim válasza:
Az én férjem is roma, 3 gyerkőcünk van, mind világosbarna hajú, 2 kék szemü és 1 kék. Szóval egyáltalán nem látszik rajtuk, bár ha igy lenne sem lenne gond :)
8/20 anonim válasza:
Pl. az igazat?!Ha a szexhez nagylány vagy,akkor ahhoz is legyél az,hogy a szüleid elé állj.Ennyi.
9/20 anonim válasza:
Vagy fog látszani,vagy nem.De sokkal nagyobb az esélye,hogy fog.Elég domináns a sötét bőr,haj,szem.
10/20 A kérdező kommentje:
Csak egy ember értette mi a lényeg? Nem az a baj hogy babám lesz,hanem az hogy roma. :((
2014. nov. 30. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!