Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi alapján lehet feljelenteni...

Mi alapján lehet feljelenteni az apukát, ha nincs tárgyi bizonyíték és pszichológushoz sem hajlandó elmenni? (pont ezért, mert akkor beszámíthatatlannak ítélnék)

Figyelt kérdés

Videót, hangfelvételt nem tudok készíteni, mert kiszámíthatatlan mikor mi lesz.

Egyáltalán kihez forduljak? Gyámügy, nevelési tanácsadó?

2014. nov. 30. 11:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne kell bizonyitek. Csak kerdezem, hogy mit gondolsz, mi fog tortenni afeljelentes utan? Marmint otthon. En a legrosszabbra keszulnek a helyedben. Repulsz a lakasbol, gyerek nelkul.
2014. dec. 1. 10:39
 12/22 anonim ***** válasza:

A rendőrség dolga, hogy bizonyítékot szerezzen, Neked nem úgy kell bemenned, hogy viszed a bizonyítékokat, és úgy jelented fel.

De fel akarod jelenteni most, és majd egy év múlva elköltöztök? Igaza van az előzőnek, én is a legrosszabbra számítanék, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne lépj valamit (mert nekem pl. már a letépett body-s eset olyan ami után azonnal mentem volna a szüleimhez, de ha oda nem tudtam volna, nem ismerem a hátteredet, akkor barátokhoz, vagy szállodába, vagy akárhová), hanem azt, hogy tervezd meg egy kicsit, hogy mit és hogyan csinálsz, nehogy valami nagy baj legyen. És lépj (le) mielőbb!!

2014. dec. 1. 11:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Majd a későbbiekben azt szeretném elérni, hogy a bíróság nagy mértékben korlátozza a láthatást. 3 éves korig nem is viheti el, csak jöhet látogatni egyéb esetben is. Azt akarom, hogy ez utána is így maradjon. Akkor jöhessen, amikor megengedem és ha nem viselkedik, akkor elküldhessem.
2014. dec. 1. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Almodozz csak. Szinte kizart, hogy ezt elerd. Ugye nem tervezett gyerek volt, csak "veletlenul" becsuszott? Gondolom vedekezes mellett....
2014. dec. 1. 14:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy a téma szempontjából miért fontos, hogy védekezés mellett csúszott-e be a kérdező gyereke..
2014. dec. 1. 14:34
 16/22 A kérdező kommentje:

Férjnél vagyok, 4 év próbálkozás után jött össze.

És még volt egy "nagyon kedves" hozzászóló. Elmondanám, hogy GYED-en vagyok. Ez azt jelenti, hogy volt és van munkahelyem, autó, lakás. És szőke kék szemű a gyerekem is és én is. Ha érted mire gondolok............

De azt nem értem, hogy miért nem a kérdésre kapok választ... Máshol is ki lehet élni a frusztrációtokat, vagy a közeli kisasztalba is bele lehet rúgni, azt legalább megérzed...

Tisztelet a kivételeknek, akik normális választ írtak.

2014. dec. 1. 14:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha van munkahelyed, ahova visszavárnak, gyeded, lakásod és autód, akkor miért kell egy évet várnod az elköltözésre?
2014. dec. 1. 15:21
 18/22 A kérdező kommentje:
Lakás közös, autó apa nevén. 20 km-re van a legközelebbi bölcs, csak családi napközi van 68ezer forintért. Önkormányzat nem támogatna, kérdeztem. Hiába lennék egyedülálló, 3600 ft étkezési utalvány fél évente. Ennyit kapnék.
2014. dec. 1. 15:27
 19/22 A kérdező kommentje:
bölcsi
2014. dec. 1. 15:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Momdjuk bolcsi 20 hetes kortol van, de ne zavarjon.
2014. dec. 1. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!