Mi alapján lehet feljelenteni az apukát, ha nincs tárgyi bizonyíték és pszichológushoz sem hajlandó elmenni? (pont ezért, mert akkor beszámíthatatlannak ítélnék)
Videót, hangfelvételt nem tudok készíteni, mert kiszámíthatatlan mikor mi lesz.
Egyáltalán kihez forduljak? Gyámügy, nevelési tanácsadó?
A rendőrség dolga, hogy bizonyítékot szerezzen, Neked nem úgy kell bemenned, hogy viszed a bizonyítékokat, és úgy jelented fel.
De fel akarod jelenteni most, és majd egy év múlva elköltöztök? Igaza van az előzőnek, én is a legrosszabbra számítanék, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne lépj valamit (mert nekem pl. már a letépett body-s eset olyan ami után azonnal mentem volna a szüleimhez, de ha oda nem tudtam volna, nem ismerem a hátteredet, akkor barátokhoz, vagy szállodába, vagy akárhová), hanem azt, hogy tervezd meg egy kicsit, hogy mit és hogyan csinálsz, nehogy valami nagy baj legyen. És lépj (le) mielőbb!!
Férjnél vagyok, 4 év próbálkozás után jött össze.
És még volt egy "nagyon kedves" hozzászóló. Elmondanám, hogy GYED-en vagyok. Ez azt jelenti, hogy volt és van munkahelyem, autó, lakás. És szőke kék szemű a gyerekem is és én is. Ha érted mire gondolok............
De azt nem értem, hogy miért nem a kérdésre kapok választ... Máshol is ki lehet élni a frusztrációtokat, vagy a közeli kisasztalba is bele lehet rúgni, azt legalább megérzed...
Tisztelet a kivételeknek, akik normális választ írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!