Jogos hogy hozni akarja a fiát, pont akkor? Szülés után
Nos van egy fia, akit a távolság miatt ritkán látunk, meg anyuka se nagyon engedi.
Nekem is van egy fiam, ő velünk él.
Karácsonyra várjuk a közös babákat, férjem szerint egyértelmű hogy karácsony másnapján felhozzak, ovi kezdésig...
Szerinte ellesz a 2 gyerekkel, meg nekem is fog segíteni...
Mivel császár lesz ezért úgy érzem nekem is kijàrna a pihenés, nyugodt gyógyulás... Ha esetleg előbb jön a baba, semmi akadálya, de nem 2 gyerek veszekedésére, visitasàra akarok hazajonni a kórhàzból...
Megbàntani sem akarom a párom, lehet bunkóság de nem tartom természetesnek rögtön szülés utan. Eddig bármikor hozhatta, szívesen vigyáztam rá, ugraltam körbe... De frissen műtött h
assal nem akarom..
Nem is neked kell vigyázni rá, mellesleg ne szóljál már bele, hogy a SAJÁT GYEREKÉT mikor viszi át.
Amúgy a te fiad nem zavaró, hogy otthon van? Ő nem visít, halál kssban ül egész nap?
Szánalmas vagy, kérdező!
4 és 5 évesek.
Nem, az én fiam megvan nevelve, övé nincs sajnos teljesen el van kényeztetve.tudom mit művelnek együtt ketten... De pár napra ő is megy mamàék hoz...
Miért jobb a te fiad, mint az övé? Vele nem kell törődnöd a szülés után, csak a kicsivel?
Nem értem az ilyen nőket.
Nem a fiával van a bajom anyuka tehet róla hogy neki mindent szabad, nem a kisfiú...
Bármikor hozzá, csak ne szülés után. Természetes hogy utána jöhet, nyaralni is egyértelmű hogy együtt megyünk, tavaszi szünetet is itt tölti, akkor bőven felépülök.
Szülés után 1-2 hét nyugit szeretnék, nem hiszem hogy extra elvárás volna... Nem jobb az én fiam sem, különbséget eddig sem tettem...
Ahogy írtam picit ő is mamàék nàl lesz...
Tudom imádja őket, de kiboritja a saját fia a nyàvogàsàval.... Akkor boltba megy, hogy kicsit csend legyen... Menekül
nem fogja osszepakolni a szobát, nem fog főzni, mert mindkettő extra finnyás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!