Jogos hogy hozni akarja a fiát, pont akkor? Szülés után
Nos van egy fia, akit a távolság miatt ritkán látunk, meg anyuka se nagyon engedi.
Nekem is van egy fiam, ő velünk él.
Karácsonyra várjuk a közös babákat, férjem szerint egyértelmű hogy karácsony másnapján felhozzak, ovi kezdésig...
Szerinte ellesz a 2 gyerekkel, meg nekem is fog segíteni...
Mivel császár lesz ezért úgy érzem nekem is kijàrna a pihenés, nyugodt gyógyulás... Ha esetleg előbb jön a baba, semmi akadálya, de nem 2 gyerek veszekedésére, visitasàra akarok hazajonni a kórhàzból...
Megbàntani sem akarom a párom, lehet bunkóság de nem tartom természetesnek rögtön szülés utan. Eddig bármikor hozhatta, szívesen vigyáztam rá, ugraltam körbe... De frissen műtött h
assal nem akarom..
0%, aha. Kedves kérdező! Gondolj ebben az esetben magadra és a babádra! Ne foglalkozz a sok habzó szájú válaszolóval, akik nyilván szülés után, gyerekágyi vérzéssel, tejtől csöpögő mellekkel, hasi sebbel vígan glédában állnak, hogy plussz egy embert kiszolgalhassanak.
Az empátia ne merüljön ki abban, hogy szegény apa gyereke, mert vannak raja kívül mások is a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!