Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos hogy hozni akarja a...

Jogos hogy hozni akarja a fiát, pont akkor? Szülés után

Figyelt kérdés

Nos van egy fia, akit a távolság miatt ritkán látunk, meg anyuka se nagyon engedi.

Nekem is van egy fiam, ő velünk él.

Karácsonyra várjuk a közös babákat, férjem szerint egyértelmű hogy karácsony másnapján felhozzak, ovi kezdésig...

Szerinte ellesz a 2 gyerekkel, meg nekem is fog segíteni...

Mivel császár lesz ezért úgy érzem nekem is kijàrna a pihenés, nyugodt gyógyulás... Ha esetleg előbb jön a baba, semmi akadálya, de nem 2 gyerek veszekedésére, visitasàra akarok hazajonni a kórhàzból...

Megbàntani sem akarom a párom, lehet bunkóság de nem tartom természetesnek rögtön szülés utan. Eddig bármikor hozhatta, szívesen vigyáztam rá, ugraltam körbe... De frissen műtött h

assal nem akarom..

2014. nov. 28. 16:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%

Én neked adok igazat, lesz bajod így is böven :(

Kérd meg hogy hozza máskor, hátha ért a szép szóbol.

2014. nov. 28. 16:42
 12/33 anonim ***** válasza:
49%
de azt nem veszed figyelembe hogy karácsony van/lesz??? és együtt akar lenni a fiával? erre való ez az ünnep, de zavarhatod őket a gyerek anyjához is ha neked az jobb.....
2014. nov. 28. 16:43
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
Megmondod neki jöhet a gyerek de te csak a babAval szeretnél foglalkozni és pihenni, kénytelen lesz a párod a másik kettővel törődni, gondolom éhen halni nem hagyná őket. Ha meg elmenekülne otthonról közöld vele hogy akkor te is elmész a szüleidhez a babAval aztán majd ha értelmes felnőttként tud viselkedni és ellAtni a gyerekét akkor hazamész.
2014. nov. 28. 16:54
 14/33 anonim ***** válasza:
57%
Lehet lepontozni.. megertem a kerdezot! hasonlo helyzetben voltam annyi kulonbseggel hogy nekem 4 eves fiam van paromnak 7 es 11 eves lanyai vannak a 3 nagy egyutt katasztrofa es persze ram voltak sozva szules utan kialvatlanul.. kerdezo mondd meg a parodnak karacsonkor vigye el par orara hozzatok a fiat, persze ugy hogy o lefoglalja o ugralja korbe!! az talan az arany kozeput :) mert megerteni valoszinu ugysem fog..
2014. nov. 28. 16:58
 15/33 anonim ***** válasza:
31%
Azért úgy más a helyzet, hogy a te fiad is ott van. Nem neked kell rájuk vigyáznod. Apuka fog velük foglalkozni és ameddig ezt tartja is, egy szavad sem lehet. Az a helyiség ahol te a babával vagy, tabu. Ennyiből áll a dolog. Ennyi erővel a te fiad se legyen ott. Erre az "állat a párom gyereke, nem tud viselkedni, az ex neveli így, stb." dumára meg ugrok. Boldog házasságban élek, meg sem csaltuk egymást soha, tehát nem az elfogultság beszél belőlem, de nagyon undorító és unalmas ez a szöveg. Akármilyen is, A GYEREKE. Aki nem tudja elfogadni a párja gyerekét (akármilyen is!), az miért jön össze vele??? Annak a másik gyereknek ugyanúgy joga van BÁRMIKOR az apjával lenni, mint ahogy a te gyerekeid állandóan vele vannak. Attól még, hogy te vagy, a múltjának ez a része nem fog változni. Nem tudom hogy sokan miért várják el, hogy a párjuk gyereke háttérbe szoruljon, csak mert ők a képbe jöttek.
2014. nov. 28. 17:02
 16/33 anonim ***** válasza:
2014. nov. 28. 17:12
 17/33 anonim ***** válasza:

Képzeld azt, hogy mind a két kissrác közös, és döntsetek úgy, ahogy a harmadik közös baba hazahozatala esetén tennétek.

Vonjátok be a nagyikat, vagy egy megbízható baráti családot, esetleg fizetett segítőt.

2014. nov. 28. 17:18
 18/33 anonim ***** válasza:
33%

és te hova teszed a fiadat?

most komolyan, te tudnál karácsonyozni a gyereked nélkül? elhiszem, hogy pihennél, pihenj is majd, de azért nehogymár a gyereknek ne lehessen karácsonya az apjával mert te szülsz!

2014. nov. 28. 17:19
 19/33 anonim ***** válasza:
Jogos.
2014. nov. 28. 17:24
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem szeretném megfosztani sem a párom sem a fiút a közös katacsonytól, csak annyit szeretnék hogy ez ne egy hét legyen... Lehet önző vagyok,
2014. nov. 28. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!