Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos hogy hozni akarja a...

Jogos hogy hozni akarja a fiát, pont akkor? Szülés után

Figyelt kérdés

Nos van egy fia, akit a távolság miatt ritkán látunk, meg anyuka se nagyon engedi.

Nekem is van egy fiam, ő velünk él.

Karácsonyra várjuk a közös babákat, férjem szerint egyértelmű hogy karácsony másnapján felhozzak, ovi kezdésig...

Szerinte ellesz a 2 gyerekkel, meg nekem is fog segíteni...

Mivel császár lesz ezért úgy érzem nekem is kijàrna a pihenés, nyugodt gyógyulás... Ha esetleg előbb jön a baba, semmi akadálya, de nem 2 gyerek veszekedésére, visitasàra akarok hazajonni a kórhàzból...

Megbàntani sem akarom a párom, lehet bunkóság de nem tartom természetesnek rögtön szülés utan. Eddig bármikor hozhatta, szívesen vigyáztam rá, ugraltam körbe... De frissen műtött h

assal nem akarom..

2014. nov. 28. 16:01
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Az természetes hogy hozzá fel szenteste, minthogy az is eggyertelű hogy kitoljuk 1nappal az ajándékozás, mert 24-én az anyukaval van.

És hozzánk tartozik, így 25 lesz nálunk a karácsony. Csak most nem bànnàm ha nem maradna 4.ig.

2014. nov. 28. 17:35
 22/33 anonim ***** válasza:
egyik válaszoló vagyok aki értetlenkedett hogy hát karácsony lesz. az egy hét az elkerülte a figyelmemet bocsi....akkor tényleg beszéld meg vele hogy tényleg csak 2-3napra jöjjön. ezt igazán megérthetné....
2014. nov. 28. 21:04
 23/33 anonim ***** válasza:

Hat ha karacsony lesz, akkor 1-2 napot maradjon szerintem. Szerencsere en nyaron szultem de a szules elotti es utani 1-1 heten en is lepasszoltam a 4 eves lanyomat a nagyszulokhoz. Es igy volt jo. Ezer % hogy nem tudtam volna meg vele is foglalkozni. Foleg, hogy extra hisztis es allandoan a fenekemben log. Ha csaszar lett volna akkor meg vegkepp.

Szoval en maximalisan megertelek. Csak a karacsony miatt irom az 1-2 napot mert ha nem igy lenne en siman megmondanam a paromnak hogy hozza maskor.

2014. nov. 28. 21:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Én is megértelek. Senki sem beszélt a pici babáról eddig, csak a két nagyról. Az nem lenne egy természetes igény az apukától is, hogy amikor haza érkezik a pici, akkor vele legyen? Mert ha a két fiúval kell foglalkozni, akkor kimarad ez neki, szerintem ez gáz. És igenis jogos kérés egy anyukától, hogy az új babával szeretne lenni, mint CSALÁD. Nem pedig mint egy anyuka, akinek ki tudja hol kever a férje a gyerekekkel (jó értelemben, de akkor is).
2014. nov. 28. 23:34
 25/33 anonim ***** válasza:
27%

Hahó,NŐK,ANYÁK!Szerintetek az teljesen normális,hogy egy frissen,császárral szült,4 éves gyerkőccel bíró anyuka nyakára visz a férje-1-2 HÉTRE-egy plusz gyereket?!?!Ne vicceljetek már!Nekem/nekünk3 gyerekem van,mindhárom term. úton,gyorsan,beavatkozás nélkül született.Mégis nehéz volt otthon még a SAJÁT nagyobbakkal is!Miért kell Őt lehurrogni?!A kérdéséből látszik,hogy nem gyűlölködésből szeretné,ha nyugta lenne.

Kérdező:NEM,kicsit sem extra kérés,hogy nyugton legyél.Mondd meg a férjednek,hogy 1-2 nap oké-amennyiben Ő IS segít-de többet ne,mert a picinek szüksége van Rád,Neked pedig a pihenésre,a mielőbbi gyógyulás érdekében

Csak zárójelen jegyzem meg,hogy a férjedet egy maximálisan önző,tapintatlan pasinak tartom.Nem is értem Őt!A 3. gyereke születését várja.Nem tudja,hogy ez mivel jár?!Erőt,kitartást,egészséges babát,és gyors felépülést kívánok!És BOLDOG-probléma és stresszmentes-KARÁCSONYT!

2014. nov. 29. 00:09
 26/33 anonim ***** válasza:
zárójelen=zárójelben.Bocs!
2014. nov. 29. 00:11
 27/33 anonim ***** válasza:
Nekem az a furcsa, hogy a te fiad is a mamáékhoz megy, amint megszületik a testvére?
2014. nov. 29. 12:30
 28/33 A kérdező kommentje:

Igen, mamàék hoz megy pár napra az én fiam is.

Ott jól érzi magát, nem egy nyűgös fàradt anyukàval Üll itthon.

Nem lenne rá úgyse annyi energiám amennyit szeretnék.

Valamint ne azt lássa egy 4 éves hogy anyának fáj, anya szenved a tesó miatt...

2014. nov. 29. 12:51
 29/33 anonim ***** válasza:
Furcsa elgondolás... sokan átesünk ezen, én is szültem már úgy, hogy december 24-én mehettünk haza, de eszembe sem jutott a két nagyobbat elpaterolni itthonról.
2014. nov. 29. 12:53
 30/33 anonim ***** válasza:
33%

Bakker, mekkora ostoba libák vannak itt!

Kedves krdező! A saját gyerekeimen kívül senkit nem akarok látni az első két hétben, miután szültem!

Mivel Karácsony, ezért persze jöjjön a gyerek 1-1 napra, de nem kell ott tanyáznia napokat.

Ez egy hasi műtét, plussz hormongőz, kis depi esetleg, szóval legyünk ebben az esetben tekintettel az anyukára is.

Nem szl minden vben, erre azért tekintettel kell lenni. És persze, hogy a saját gyerek más!

2014. nov. 29. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!