Vajon az miért lehet, hogy aki egyszer felelőtlenségből nem védekezik, esetleg balesete van, általában terhes lesz, úgy h nem akarja, megszakítja. Aki pedig pont a baba dolgon van, nehezen jön neki össze?
Figyelt kérdés
mostanában ezen gondolkodom..érdekes nem?!:)2013. febr. 25. 20:01
2/16 A kérdező kommentje:
de ez miért van?:( sok tini leányzó jár így, a fele (tiszlelet a kivételnek)megtartja sajnálatból, de milyen élete lesz a picinek?:( aki meg tudatosabban készül rá, és érettnek érzi magát, felkészült már az anyaságra, nehezebben jön össze?
2013. febr. 25. 20:07
3/16 anonim válasza:
a hormonok okozzák. amikor ugyanis vágysz rá és egy boldogsággal vegyült izgatottságot élsz át, olyan hormonokat termel a szervezeted, amik nehezítik a beágyazódást. elég ellentmondásos, de én ezt hallottam.
4/16 A kérdező kommentje:
Ezt még nem is hallottam, köszi!:)
2013. febr. 25. 20:20
5/16 anonim válasza:
Velem már sokszor történt baleset, elfelejtettem bevenni a gyógyszert például, mióta pedig nem szedem, megszakítással "védekezünk" több mint egy éve és nem lettem terhes, de ha az lennék megtartanám. Biztos ritka az ilyen de akkor én szerencsés vagyok.
6/16 A kérdező kommentje:
Az vagy utolsó!:)
2013. febr. 25. 20:21
7/16 anonim válasza:
Azért, van, mert ilyen az élet, mindenféle eset van, nem csak ezek a szélsőségek!!!!
Van aki felelőtlen, mégiscsak csak sokadjára, vagy esetleg nem is esik teherbe, és nem feltétlenül jön össze annak sem nehezen, aki szeretne. Nyílván a két szélsőséges esetről többet hallani, mert az jelenti a problémát, de ez nem csak ezek léteznek.
8/16 A kérdező kommentje:
Persze , tudom! Csak ezeket a példákat hoztam:)
2013. febr. 25. 20:26
9/16 anonim válasza:
Azt azért tegyük hozzá, hogy nagyon sok ilyen "balestből" meg nem lesz gyerek.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát a környezetemben elég sok fiatalnak első ilyen alkalom után baba lesz, hiszen ebben a korban a legfogékonyabbak
2013. febr. 25. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!