Hogy menjek le az ovisert ebed utan, ha a kicsi pont akkor alszik? Te hogy csinalnad?
1. Felebresztem, leviszem. De akkor estere nagyon faradt lesz, mert nem aludta ki magat.
2. Lemegyek, ott hagyom egyedül a házban addig.
3. Varjon ram az ovis fel-egy orat, amig a kicsi felebred, megetetem es lemegyunk.
Ezt az utolsot amugy nem engednek meg az ovonenik.
Mas hogy oldja meg???
fel 1-re kell menni az oviba, a kicsi kb 1-ig alszik, fel 2-re tudnek biztosan leerni.
Tanacstalan vagyok. Athivni, mast megkerni nem tudok, akkor nyilvan nem kerdeznem.
egyedül biztosan nem hagynám
babakocsiban, hordozókendőben nem aludna?
Menj az óvodásért később, miután felkelt az oviban.
Egyébként csak az első verzió jöhetne szóba, de szerintem az hülyeség. A 2. kizárt, a 3.-at meg azt mondod nem lehet.
Ez egy borzalmas időszak, mi ezt többször átéltük. Nálunk kizárólag ebéd után lehet elhozni a gyereket, ez azt jelenti, hogy fél 1 és 1 között. 1 után bezárják a kaput és se ki, se be, csak 3 után (amikor vége az alvásnak).
Amikor pont ebben az időszakban aludt a kisebbem, én megbeszéltem a naggyal, hogy aludjon bent inkább, de 3-ra mindig ott voltunk érte. Amikor a kisebbem már kibírta, hogy ne délben, hanem csak kicsit később menjen aludni, kb 1-kor, negyed 2-kor, mikor hazaértünk, az jobb volt egy fokkal.
Nem bírja ki a kisebbed 1-ig? Hogy csak hazaérés után tennéd le aludni? Vagy nem tud bent aludni a nagyod?
Másik: altasd kétszer a picit, én egy darabig ezt csináltam. Aludt 10-11-től, aztán elébredt, vagy felébresztettem és lementünk a nagyért, aztán még 4 óra fele is aludt egy picit.
Egyedül semmiképpen ne hagyd, hiába alszik.
Bocsi hogy ilyen sok részletben:
Babakocsiban nem alszik jol, meg hat nem tologathatom 2 oran at... ha felebresztem mondjuk masfel ora utan, az se jo, mert este fel 7-7 kor elalszik es masnap reggel 5-kor kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!