Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy menjek le az ovisert...

Hogy menjek le az ovisert ebed utan, ha a kicsi pont akkor alszik? Te hogy csinalnad?

Figyelt kérdés

1. Felebresztem, leviszem. De akkor estere nagyon faradt lesz, mert nem aludta ki magat.

2. Lemegyek, ott hagyom egyedül a házban addig.

3. Varjon ram az ovis fel-egy orat, amig a kicsi felebred, megetetem es lemegyunk.

Ezt az utolsot amugy nem engednek meg az ovonenik.

Mas hogy oldja meg???

fel 1-re kell menni az oviba, a kicsi kb 1-ig alszik, fel 2-re tudnek biztosan leerni.

Tanacstalan vagyok. Athivni, mast megkerni nem tudok, akkor nyilvan nem kerdeznem.

2014. jan. 22. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem tolhatnád 2 órán át?
2014. jan. 22. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:

1.Én nem tenném, nagyon nyűgös lesz és fáradt!

2.Semmiképpen se hagynám egyedül!

3.Írod,hogy ez kilőve!

Miért nem akszik a nagy az oviban? Így a probléma meg lenne oldva.

A kicsi mennyi idős?

A másik megoldás, elaszik a kicsi a babakocsiban (míg nem indultok el,addig tudod csinálni a dolgodat) majd mentek a nagyért, igy mire felkelne haza is értek!

Mindenre van megoldás!

2014. jan. 22. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem hoznám el ebéd után,csak alvás után 3 körül,és nem érdekelne mit mondanak ilyet nem csinálhatnak,hogy hazaküldik a gyereket.
2014. jan. 22. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Emlékszem erre az időszakra, tényleg nem egyszerű.

Én őszintén elmondtam az óvónőknek, hogy ez van, értsék meg. Szerencsére nagyon kulturáltan álltak hozzá és sosem volt probléma abból, hogy bent alszik a nagy.

2014. jan. 22. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor ovis voltam én sem aludtam, de ezért nem kellett hazamennem ebéd után. Feküdtem az ágyon csendben amíg a többiek aludtak. Ha csak ennyi a probléma, akkor "aludjon" bent a nagy.
2014. jan. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!