Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát várok pont most szakítsa...

Babát várok pont most szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A barátommal 7,5-éve vagyok együtt ő az első szerelmem 1,5-hónapja költöztünk össze nagynehézségek árán sikerült rávennem ,hogy végre lépjünk előrébb a kapcsolatunkban mivel már hosszú ideje együtt vagyunk szeretném ha komolyabbra fordulna végre ami azt hiszem érthető ! Én 21-dik éves vagyok ő 33-éves az édesanyjával élt idáig a munka is összeköti őket ezért sem volt egyszerű rábeszélnem a külön költözésre és egyébként sem akart mozdulni az anyuka mellől akivel én nem tudok kijönni sajnos nem fogad el engem vagy nem is tudom ,hogy magyarázhatnám talán én lettem a 3 dik aki fölösleges !
2014. jún. 27. 21:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele!!Mondtad már neki?Mit mondott rá?
2014. jún. 27. 21:52
 2/20 anonim ***** válasza:

Jól értem?! Te most azért akarsz szakítani vele, mert az anyukájával nem jöttök ki?? Kit érdekel az anyja? Felnőtt emberek vagytok!

Gondolkodj is úgy! Gyereketek lesz!

A párod amugy mit gondol erről?

2014. jún. 27. 21:58
 3/20 A kérdező kommentje:
A barátomat csak úgy volt hajlandó beleegyezni a lakásbérlésbe ,hogy már épp szakítani akartam vele mivel heti 1 alkalommal találkoztunk max 2x amivel ő elégedett volt én viszont nem akkor is csak néhány órát töltöttünk együtt sokszor végül is úgy állapodtunk meg akkor megyünk ha találunk az anyja környékén lakást ,hogy közel legyen hozzá ,most így 2 utcára élünk az édesanyjától ! Mondanom sem kell semmi sem változott bár együtt alszunk de nappal nála van ha nem a munkát csinálják akkor baromfi ólat épít ha nem azt akkor mást de ugyan úgy ott tölti el az idejét! Teherbe estem bár mindeketten akartuk ő meg gondolta magát és védekezni akart de már késő volt anyagi okok miatt tolta volna későbbre ! Sajnos mindennel ráérős semmit nem kapkod el és nekem mindenért könyörognöm kellett idáig is igazából ezért is gondolkozom mit tegyek mivel mindennek a varázsát elvette aminek ilyenkor örülni lehetne ebben a korban az eljegyzést is szinte ki kellett könyörögni belőle az össze költözést mindent ! Erre az évre terveztük az esküvőt ami persze elmaradt és én már belefáradtam nagyon rosszul esik tőle ,hogy azt mondja hát jó nagynezen megtesz dolgokat a kedvemért de ő vajon tényleg semmit nem akar hiába szeret mert állítólag szeret ! Mikor kiderült a baba azt mondta jó csak ő fél mert sosem volt még apa és én én sem voltam még sosem anya ! Kétszer jártam már orvosnál és felsem merül benne ,hogy elkísérjen bár a munkája miatt nem lett volna neki jó az a nap amikor mennem kellett ,most majd egy másik napon megyek vissza ő miatta gondoltam hátha örül neki ,hogy látja majd az első gyermekét ultrahangos vizsgálaton hát nem ,mikor mondtam neki ,hogy legközelebb az ő úgy mond szabadnapjára kértem időpontot semmit sem szólt csak miután én azt mondta hát még nem tudja rá ér e majd ,mert lehet az anyukája kitalál addig valami házkörüli munkát neki és persze az fontosabb mindég !
2014. jún. 27. 22:09
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Hmmm.....7,5éve vagytok együtt és pont most amikor babát vársz kezd el zavarni hogy nem jöttök ki az anyósoddal?? Ne csináld már! Ez nem lehet ok a szakításra ha szereted! Külön laktok még nem is 3an hogy zavarna téged minden nap minden órában! Senki nem kötelez arra hogy jóban kell lennetek,inkább koncentrálj a babára és a párodra,hidd el hogy nem jó egyedülálló anyának lenni,nem tapasztalat de a környezetemben van 1-2nő akik elégge megszenvedik egyedül! Különben is,ha te lennél a felesleges 3. az életében akkor összehozta volna veled a babát? Sok sikert,gratulálok a babához! 22/N 10hónapos fiú anyukáka
2014. jún. 27. 22:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de őszinte leszek én már rég elhagytam volna!!! Egy 33 éves pasinak kell könyörögni hogy veled éljen ez mert intő jel lett volna nekem!!ilyen pasinak még gyereket se szülnék!!!
2014. jún. 27. 22:14
 6/20 anonim ***** válasza:
Nah,addig írtam a mondandómat hogy nem tudtam időben elolvasni a válaszodat ! 22/N
2014. jún. 27. 22:15
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem az zavar ,hogy nem jövök ki az anyósommal ezt a kérdést megoldottam ezért bérelünk lakást ,ha nem az zavar ,hogy ő mindennel ráér és ő semmit nem akar 2 évig mondogattam neki az eljegyzést mire nagynehezen megtörtént ,könyörögtem ,hogy éljünk együtt próbáljuk meg kicsit előrébb vinni a kapcsolatunkat mert ezt én így már nem bírom laktam az anyósnál az ő kedvéért semmi nem volt jó neki a párom mondta ilyen ő senkit nem fogad el bár az időnket mindég beosztotta ,én egyetemre járok rengeteget kell tanulnom ő ezt sem értette a páromnak most is ő ossza be az idejét mert hiába költözött el mindég ott van ők az anyjával a pénzel az üzlettel egy egységet alkotnak ebbe én nem vagyok benne !Mindenért noszogatni kell és számára minden teher ami velem kapcsolatos és meg is mondta ő önző az is volt tudom jól és ő nem akart még sem költözést sem gyereket ,de meddig várjak mikor ért volna meg a kapcsolatunk ezekre ha azt vártam volna ,hogy ő szóljon azt hiszem 20-év múlva is csak a randi lenne !
2014. jún. 27. 22:45
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ember lehet az aki 25 évesen összeáll egy 13 éves kislánnyal??? Rég ki kellett volna dobnod! Még előtted az élet!
2014. jún. 27. 23:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezem én akkor minek vagy vele 7.5 éve?minek szülsz neki gyereket?? Komolyan nem értem.
2014. jún. 27. 23:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem már az is épp intő jel kellett volna legyen, hogy egy felnőtt férfi egy kislánnyal kezdett.

"21-dikéves" vagy, tehát 20. 7,5 éve vagytok együtt...

komolyan, szerinted aki épp elméjű 26 éves férfi, az egy 13-14 éves kislánnyal kezd?

gondolom azért kellesz te, mert naiv kislány vagy, mindent lenyelsz. csak közben felnőttél...

2014. jún. 27. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!