Mi volt az a pont, amikor eldöntöttétek, hogy na MOST akarunk gyereket?
Emlékszem arra a napra, mikor eldöntöttük.
Már régóta gondolkodtunk a baba témán, de soha nem volt "alkalmas". Mi hülyék. Karrier, utazgatás, minden más előjött, csupa kifogások. Aznap valahogy olvasgattam a neten és rábukkantam egy oldalra. Angyalokszulei.hu. Végig bőgtem az estét, sok mindenre rájöttünk, sokat beszélgettünk, ennyi röviden. 3 hónap múlva teherbe estem és életem végéig hálás leszek a Jóistennek az egészséges lányunkért, akit azóta is imádunk.
A pozitív tesztnél.:D
Második gyerek szóba került de még várunk mert nem a legideálisabbak fél-1 évig a dolgok hozzá.
Valaki egyszer azt nyilatkozta,hogy azt gondolja..egy nő akkor vállaljon gyereket,amikor a nap 24 órájában anya szeretne lenni!-én ezzel teljesen egyet értek!
én akkor vállaltam ,amikor ez bekövetkezett :D
hiszem hogy nem azért kell a gyerek,mert "eljött az ideje",vagy mert a kapcsolatnak kell haladnia..
ha erre a szintre jutsz,nagy valószínűséggel felelős szülője tudsz lenni a gyerekednek..mert ő bizony nem játék baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!