Babát várok pont most szakítsak vele?
" Teherbe estem bár mindeketten akartuk ő meg gondolta magát és védekezni akart"
:-) kúrás közben eszébe jutott, hogy mégsem akar felcsinálni és mire cselekedett volna már el is durrant??? :-D
Ez egy vicc!7
Gratulálok! Hogy lehetsz ennyire hülye, ennyire felelőtlen?? Te nem szereted ezt a pasit, látszik hogy undorodsz tőle, biztos vagyok benne hogy nem tud téged kielégíteni, és lefogadom hogy már százszor megcsalt, mert te csak a csicskája vagy! Az egyetlen igazi nő az életében az az anyja, és ez akkor sem fog változni ha az anyja már meghalt!
Az még egy dolog hogy hagytad magad ennyi éven át kihasználni, de hogy ennyire buta vagy hogy a gyermekedet is veszélybe sodrod vele! Állandóan könyörögni kell neki mindenért, szerinted majd amikor pelenkát kell venni a gyereknek, de anyuka munkájához is kell pár cucc, de csak egy dologra van pénze, akkor melyiket fogja megvenni? Konkrétan magasról tesz rád és a gyerekre, az ilyeneket eltiltanám a csajozástól, életképtelen kis csipasz, sose fog felnőni. Amint tudatosul benned hogy csak egy tárgy vagy a számára és érzékelteted vele hogy mostantól nem így lesz, ő fog kidobni téged!
Jobb ha ezt nem várod meg, inkább hagyd el most, ha magad miatt nem is, de a gyereknek jobb ha nem egy ilyen tohonya anyuci kedvence kisfiú az apja. Költözz vissza anyádhoz, ha szégyen ha nem. Még mindig könnyebb ilyenkor új kapcsolatot kezdeni, és meg fogsz lepődni ha egyszer találkozol majd egy igazi férfival! Nem vagy rossz ember, csak el voltál vakítva, tudom mert ezt én is átéltem csak én nem lettem terhes. Fogadd meg a tanácsot, különben borzasztó évek elé nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!