Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babát várok pont most szakítsa...

Babát várok pont most szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A barátommal 7,5-éve vagyok együtt ő az első szerelmem 1,5-hónapja költöztünk össze nagynehézségek árán sikerült rávennem ,hogy végre lépjünk előrébb a kapcsolatunkban mivel már hosszú ideje együtt vagyunk szeretném ha komolyabbra fordulna végre ami azt hiszem érthető ! Én 21-dik éves vagyok ő 33-éves az édesanyjával élt idáig a munka is összeköti őket ezért sem volt egyszerű rábeszélnem a külön költözésre és egyébként sem akart mozdulni az anyuka mellől akivel én nem tudok kijönni sajnos nem fogad el engem vagy nem is tudom ,hogy magyarázhatnám talán én lettem a 3 dik aki fölösleges !
2014. jún. 27. 21:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Lehet azért vagyok vele mert szeretem és tényleg nagyon szeretem az első pillanattól ,anyukám is nagyon ellenezte el is tiltott annak idején egy időre tőle de látta ,hogy nagyon nehezen viseltem akkor azokat a heteket így bele egyezett bizonyos feltételek mellett ,nem látszik köztünk a kor különbség annyira és én mindég érettebbnek látszottam a koromnál a párom meg nagyon fiatalos !
2014. jún. 27. 23:33
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Ja annyira fiatalos hogy könyörögni kell neki!!Amúgy meg nem azt firtatjuk mennyire illietek össze és hogy mennyire fiatalos hanem azt hogy nem okés dolog 26 évesen egy kislánnyal kikezdeni!Most már edd meg amit főztél!!
2014. jún. 27. 23:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Elég rossz indulatú a válaszod kedves 23:50-es de mindegy azért köszönöm a normális válaszadóknak a véleményt !
2014. jún. 27. 23:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem rossz indulatból írtam!!! Nem bántani akarlak..Na mindegy te döntésed csak szegény gyereket sajnálom mert ő fogja meginni a levét ha minden így marad!! Amúgy nem is válaszoltál a kérdésemre!!
2014. jún. 28. 00:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Oké semmi baj csak azt hiszem egyre tisztábban látom a dolgokat és azt látom ,hogy a mi kapcsolatunkban csak én akarok dolgokat és ez nagyon rossz érzés bár mondtam neki ,hogy ha neki minden ekkora probléma akkor hadjuk én haza megyek anyához ő meg menjen vissza az ő anyjához azt mondta ő vállalta ezt a problémát beleértve a gyereket is és ez már az ő problémája . De annyira rosszul esik ,hogy soha semmit sem mond kitér a válaszok elől nem akar megbeszélni semmit és most itt a baba akit én annyira szerettem volna már több éve de középiskolás voltam szóba sem jöhetett csak mostanra 8 hetes vagyok és ő hallgat és hallgat mntha nem is létezne ,kérdeztem te tényleg nem örülsz neki mire nagy nehezen kinyögte hát majd örülök ha látszik ! :p Úgy érzem nem kellett volna eröltetnem az összeköltözést bár ő mindég azt mondja engem cseszegetni kell mert kül semmit nem csinálok mármint őt de nem jó ez így, semminek nem tudok örülni mert nem engedi elveszi mindennek a varázsát a babának sem merek annyira örülni mert ő nem reagál magától csak 2 hétig akarta nagy könyörgések után aztán 2 hét után már mondta is ,hogy hát most még sem kéne majd 1 év múlva térjünk inkább vissza erre de a baba ügyes volt kihasználta ezt a kis időt és jött hozzám !! A lényeg elvagyok keseredve nagyon mert már látom azt amit anyám is meg mondott ,hogy ő akkor sem fog változtatni ha majd együtt élünk az anyja lesz az első és annak a parancsai utána esetleg eszébe jutok és így van társas magányban élek boldogság helyett babát várok és úgy érzem jobb lenne elválnunk mert ez egyre csak rosszab lesz kettönk között inkább egyedül sem mint egy agyon mérgezett kapcsolatban de várok még átgondolom 100x aztán majd döntök de lehet nem várok Pató Pál úrra tovább !
2014. jún. 28. 00:52
 16/20 Vilcsianyuja ***** válasza:
Akkor most meg is válaszoltad magadnak. Látod te tisztán a helyzetedet, csak még mindig ragaszkodsz ahhoz az ideához, hogy életed első szerelme, de lásd be, nem szerethetsz egy embert, akit ennyire megvetsz a mujaságáért. Ő felszedett egy kiscsajt, aki még hosszú évekig nem akarja oltár elé cibálni, most kinőtted a szerepedet. Rég ki kellett volna dobnod. Egyébként én is meghökkentem, visszaszámolgattam, hogy akkor a pasid bőven liliomtipró! Ez is elárul valamit a jelleméről, basszus, amit csinált veled 14 éves korodig, az bűncselekmény!
2014. jún. 28. 01:12
 17/20 anonim ***** válasza:

" Teherbe estem bár mindeketten akartuk ő meg gondolta magát és védekezni akart"

:-) kúrás közben eszébe jutott, hogy mégsem akar felcsinálni és mire cselekedett volna már el is durrant??? :-D

Ez egy vicc!7

2014. jún. 28. 07:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát 33 évesen fiatal! A 40-50+ os vén kecskékre szokás a fiatalos jelzőt aggatni!
2014. jún. 28. 07:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez érdekes,tehát van köztetek 12 év,együtt vagytok 7,5 éve, 13 évesen összejöttél egy 25-26 évessel,nálam már ez sem stimmel,sőt a szüleidet sem értem.Problémák vannak a barátoddal elég komolyak már az nagy baj,hogy egy kislánnyal kezdett felnőtt férfiként,nem tud leszakadni az anyjáról,képtelen komoly döntés hozni. Ne haragudj,hogy ezt mondom de előbb gondolkozhattál volna.Tud már a terhességről?
2014. jún. 28. 07:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Hogy lehetsz ennyire hülye, ennyire felelőtlen?? Te nem szereted ezt a pasit, látszik hogy undorodsz tőle, biztos vagyok benne hogy nem tud téged kielégíteni, és lefogadom hogy már százszor megcsalt, mert te csak a csicskája vagy! Az egyetlen igazi nő az életében az az anyja, és ez akkor sem fog változni ha az anyja már meghalt!

Az még egy dolog hogy hagytad magad ennyi éven át kihasználni, de hogy ennyire buta vagy hogy a gyermekedet is veszélybe sodrod vele! Állandóan könyörögni kell neki mindenért, szerinted majd amikor pelenkát kell venni a gyereknek, de anyuka munkájához is kell pár cucc, de csak egy dologra van pénze, akkor melyiket fogja megvenni? Konkrétan magasról tesz rád és a gyerekre, az ilyeneket eltiltanám a csajozástól, életképtelen kis csipasz, sose fog felnőni. Amint tudatosul benned hogy csak egy tárgy vagy a számára és érzékelteted vele hogy mostantól nem így lesz, ő fog kidobni téged!

Jobb ha ezt nem várod meg, inkább hagyd el most, ha magad miatt nem is, de a gyereknek jobb ha nem egy ilyen tohonya anyuci kedvence kisfiú az apja. Költözz vissza anyádhoz, ha szégyen ha nem. Még mindig könnyebb ilyenkor új kapcsolatot kezdeni, és meg fogsz lepődni ha egyszer találkozol majd egy igazi férfival! Nem vagy rossz ember, csak el voltál vakítva, tudom mert ezt én is átéltem csak én nem lettem terhes. Fogadd meg a tanácsot, különben borzasztó évek elé nézel.

2014. aug. 10. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!