Mi volt az a pont aminél tudtátok hogy 100% kész vagytok az anyaságra? Vagy ilyet ne is várjak?
33 hetes vagyok és fogalmam sincs. Hogyan is tudhatnám mikor vagyok "kész", mikor még sosem volt gyerekem, első baba lesz, nem tudom mi vár rám.
Majd jön magától minden :)
Normális :)
Nekünk is tervezett baba, de amikor tényleg két csíkos lett a teszt, eléggé ráparáztam :D
Inkább csak az ismeretlentől "félek", nem tudom milyen lesz, mennyit változik az életünk, hohy fogok megbírkózni a feladatokkal. Ez normális szerintem.
Akkor jó. Csak nem tudtam eldönteni hogy korral jár ez a félelem (21), vagy normális.
Igazából gyerekkori álmom teljesül. Mindig is anya akartam lenni, és minnél fiatalabb koromban.
Soha nem éreztem úgy, hogy 100%-ig kész vagyok. Mindig volt néhány kétség, és úgy gondolom, hogy ezzel mindenki így van.
Én is úgy voltam, mint az egyik válaszoló, terveztük a babát és nagyon akartuk, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon beparáztam. Az a baba sajnos el is ment, és nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom volt, hogy nem is akartam őt eléggé. Utána gyorsan összejött a következő baba, neki már tényleg tudtam örülni, és nagyon féltem, hogy elveszítem. De szerencsére megmaradt, ma már lassan 2 éves. Egyébként még mindig nem érzem úgy, hogy 100%-ig kész vagyok az anyaságra (pedig idősebb vagyok, mint te), de soha nem bántam meg semmit.
Szóval ne várd azt az érzést, hogy mindenben teljesen biztos leszel, mert olyan nincs :)
Mint az első válaszoló, 33 hetes vagyok de most is vannak kételyeim :) Szerintem természetes, hogy az ember tart attól, amit nem ismer.
Majd ha a pocakodban lesz a baba, és 100 tennivalód lesz hirtelen a terhesrendelésre járástól a védőnőn keresztül a babaholmik begyűjtéséig, akkor örülsz ha lesz 5 perced az anyaságról elmélkedni :) Én legalábbis így vagyok vele :D
ooo 9 hònapos a lànyom egy - egy nehezebb napon estèn mêg most is elgondolkodom kész vagyok-e rà...emberi önzősègem nêha felszìnre tör..:-)
Akkor èreztem először hogy kèsz vagyok rà, anya akarok lenni mikor első èjjel mellettem szuszogott ès csak ketten voltunk a szobàban..annyira tőlem függött az Anyjàtòl...
Mi is tobbszor beszelgettunk mar rola h jo volna meg stb...de meg ez megaz kell,
Aztan eltelt vmennyi ido minden helyrezokkent itthon lett lakas, auto, munka itthon is egesz jol alltunk, sporolas stb...elkezdtunk megint beszelgetni rola h mar majdnem 5 eve egyutt vagyunk de h eskuvo ne legyen elobb? Megbeszeltuk h nem azert fogjuk szeretni mert hazasok vagyunk. Na akkor belevahtunk. Annyira megijedtem utana h elgondolkodtam h jol tettuk-e? Aztan nem jott ossze. Annal jobban akartuk. Eltelt par honap meg mindog nincs baba erre csak sikerult 4 honap utan. :-) amikor meglattam h pozi a tesztem megint hakalra remultem h tuti roszul tettuk. :-). Teltek a honapok alig vartuk mar h megszulessen. Na amikor eloszor meglattam tudtam h nagyon jol dontottunk. :-). Azota egy percig se ketelkedem h jol dontottunk-e. Elore nem lehet elso babanal tudni hiszen nem tudod mivel jar. Az h xy-nak van es h o igy van meg ugy teljesen mas mikor mar ott vagy benne. Ha akrja mind a ket fel akkor bele kell vagni. :-)
6 hos volt a lanynk mikor osszehazasodtunk most 10 honapos mar. :-) bocsi ha hosszu voltam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!