Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt az a pont aminél...

Mi volt az a pont aminél tudtátok hogy 100% kész vagytok az anyaságra? Vagy ilyet ne is várjak?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 23:37
 1/10 málna_ ***** válasza:

33 hetes vagyok és fogalmam sincs. Hogyan is tudhatnám mikor vagyok "kész", mikor még sosem volt gyerekem, első baba lesz, nem tudom mi vár rám.

Majd jön magától minden :)

2013. nov. 25. 23:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vágytam rá. Felvetettem az ötletet, majd hagytam, mert úgy éreztem jobb ha magától szeretné a párom is úgy Isten igazán. Na és most elmondta hogy szeretné jövő hónaptól. Erre megijedtem. Ez normális? Jó anya szeretnék lenni.
2013. nov. 25. 23:45
 3/10 málna_ ***** válasza:

Normális :)

Nekünk is tervezett baba, de amikor tényleg két csíkos lett a teszt, eléggé ráparáztam :D

Inkább csak az ismeretlentől "félek", nem tudom milyen lesz, mennyit változik az életünk, hohy fogok megbírkózni a feladatokkal. Ez normális szerintem.

2013. nov. 25. 23:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor jó. Csak nem tudtam eldönteni hogy korral jár ez a félelem (21), vagy normális.

Igazából gyerekkori álmom teljesül. Mindig is anya akartam lenni, és minnél fiatalabb koromban.

2013. nov. 26. 00:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Soha nem éreztem úgy, hogy 100%-ig kész vagyok. Mindig volt néhány kétség, és úgy gondolom, hogy ezzel mindenki így van.

Én is úgy voltam, mint az egyik válaszoló, terveztük a babát és nagyon akartuk, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon beparáztam. Az a baba sajnos el is ment, és nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom volt, hogy nem is akartam őt eléggé. Utána gyorsan összejött a következő baba, neki már tényleg tudtam örülni, és nagyon féltem, hogy elveszítem. De szerencsére megmaradt, ma már lassan 2 éves. Egyébként még mindig nem érzem úgy, hogy 100%-ig kész vagyok az anyaságra (pedig idősebb vagyok, mint te), de soha nem bántam meg semmit.

Szóval ne várd azt az érzést, hogy mindenben teljesen biztos leszel, mert olyan nincs :)

2013. nov. 26. 06:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Mint az első válaszoló, 33 hetes vagyok de most is vannak kételyeim :) Szerintem természetes, hogy az ember tart attól, amit nem ismer.

Majd ha a pocakodban lesz a baba, és 100 tennivalód lesz hirtelen a terhesrendelésre járástól a védőnőn keresztül a babaholmik begyűjtéséig, akkor örülsz ha lesz 5 perced az anyaságról elmélkedni :) Én legalábbis így vagyok vele :D

2013. nov. 26. 06:44
 7/10 anonim ***** válasza:

ooo 9 hònapos a lànyom egy - egy nehezebb napon estèn mêg most is elgondolkodom kész vagyok-e rà...emberi önzősègem nêha felszìnre tör..:-)

Akkor èreztem először hogy kèsz vagyok rà, anya akarok lenni mikor első èjjel mellettem szuszogott ès csak ketten voltunk a szobàban..annyira tőlem függött az Anyjàtòl...

2013. nov. 26. 07:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi is tobbszor beszelgettunk mar rola h jo volna meg stb...de meg ez megaz kell,

Aztan eltelt vmennyi ido minden helyrezokkent itthon lett lakas, auto, munka itthon is egesz jol alltunk, sporolas stb...elkezdtunk megint beszelgetni rola h mar majdnem 5 eve egyutt vagyunk de h eskuvo ne legyen elobb? Megbeszeltuk h nem azert fogjuk szeretni mert hazasok vagyunk. Na akkor belevahtunk. Annyira megijedtem utana h elgondolkodtam h jol tettuk-e? Aztan nem jott ossze. Annal jobban akartuk. Eltelt par honap meg mindog nincs baba erre csak sikerult 4 honap utan. :-) amikor meglattam h pozi a tesztem megint hakalra remultem h tuti roszul tettuk. :-). Teltek a honapok alig vartuk mar h megszulessen. Na amikor eloszor meglattam tudtam h nagyon jol dontottunk. :-). Azota egy percig se ketelkedem h jol dontottunk-e. Elore nem lehet elso babanal tudni hiszen nem tudod mivel jar. Az h xy-nak van es h o igy van meg ugy teljesen mas mikor mar ott vagy benne. Ha akrja mind a ket fel akkor bele kell vagni. :-)

6 hos volt a lanynk mikor osszehazasodtunk most 10 honapos mar. :-) bocsi ha hosszu voltam. :-)

2013. nov. 26. 07:28
 9/10 JnéHN ***** válasza:
Nekem 2 fiam van, de sokszor még most is kételkedek a dolgokban, magamban
2013. nov. 26. 07:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Van akinél ez nem jön el. Több ilyennel találkoztam már de természetesen atán hippn hopp jött az anyai ösztön a terhesség alatt, föleg amior már érezték a rugásokat. Nekem pl már 20 évesen jött egy dili hogy jaj de szeretnék már ott tartani hoyg babám születik. A sors fintora hogy pont nekünk nem sikerül évek óta. Pedig tényleg már kislány koromtól csak erre készültem.
2013. nov. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!