Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan felkapottak az...

Miért olyan felkapottak az ilyen nevek? (Alexandra, Vivien, Nikolett) szerintem olyan rondák

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:43
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy másokat megszóljak a nevük miatt. Még általános iskola első, második osztályában volt divat egymást cikizni hasonlóan értelmes dolgokért. Úgy látszik te megmaradtál azon a szinten.
2013. júl. 4. 21:50
 42/49 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy 3 és fél év alatt nem sikerült ezt feldolgoznod?? :D
2013. júl. 4. 21:51
 43/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amennyiben ez egy "igazi" kérdés, és nem provokáló...

Őszinte leszek. Nekem nagyon tetszenek az általad felsorolt nevek, sőt az első kislányomat Enikőnek neveztem el. Szóval úgy tűnik, az ízlésünk hasonló. Ellentétben a gondolkodásunkkal...

Úgy gondolom, nagyon udvariatlan dolog (hogy finoman fogalmazzak) az emberek ízléséből megállapítani az intelligenciájukat.

Ha komolyan írtad ki a kérdést, akkor kicsit gondolkodj el azon, hogy mit is írtál! Fogalmad nincs, milyen nevű emberek vannak itt, és kiket bántasz meg egy ilyen meggondolatlan, udvariatlan kérdéssel!

Ugyan engem sem, és barátaimat, családtagjaimat semhívják egyik féle képpen sem azok közül, amiket fent felsoroltál, de másokat megbánthattál!

2013. júl. 4. 22:27
 44/49 anonim ***** válasza:
Jézus most látom mikori a kérdés... :O úristen
2013. júl. 5. 07:51
 45/49 anonim ***** válasza:
Gyanús is volt, hogy csak provokáció... Eddig én sem néztem a kiírás időpontját...
2013. júl. 19. 22:35
 46/49 anonim ***** válasza:
Atyaég, hogy került elő megint ez a kérdés? Több, mint három éve válaszoltam rá, erre most megint itt van :D
2013. júl. 23. 10:32
 47/49 anonim ***** válasza:

Nikolett vagyok :) Tényleg nem szép név :)

De lehet csak azért utáltam mert az osztályban mindig 5-6 Nikolett volt... És persze 5 Tóth... Én nagyon sokszor írtam dolgozatot... Tanárunk mániája volt, hogy mindig 5 ember ír... Egyszerre az 5 Tóth aztán az 5 Nikolett....

2013. aug. 2. 09:48
 48/49 anonim ***** válasza:
57%
Minek kell ezt az értelmetlen, ostoba kérdést állandóan kiemelni?
2013. aug. 2. 12:01
 49/49 anonim ***** válasza:
nem mintha az én döntésem lenne, de én 2 kislányt szeretnék, az egyiket Nikinek a másikat Alexandrának hívni. és nem vagyok alul iskolázott plázacica ettől még. és én is csak roma Enikőket ismerek. :D
2015. jan. 18. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!