Miért olyan felkapottak az ilyen nevek? (Alexandra, Vivien, Nikolett) szerintem olyan rondák
Kedves kérdező!
Amennyiben ez egy "igazi" kérdés, és nem provokáló...
Őszinte leszek. Nekem nagyon tetszenek az általad felsorolt nevek, sőt az első kislányomat Enikőnek neveztem el. Szóval úgy tűnik, az ízlésünk hasonló. Ellentétben a gondolkodásunkkal...
Úgy gondolom, nagyon udvariatlan dolog (hogy finoman fogalmazzak) az emberek ízléséből megállapítani az intelligenciájukat.
Ha komolyan írtad ki a kérdést, akkor kicsit gondolkodj el azon, hogy mit is írtál! Fogalmad nincs, milyen nevű emberek vannak itt, és kiket bántasz meg egy ilyen meggondolatlan, udvariatlan kérdéssel!
Ugyan engem sem, és barátaimat, családtagjaimat semhívják egyik féle képpen sem azok közül, amiket fent felsoroltál, de másokat megbánthattál!
Nikolett vagyok :) Tényleg nem szép név :)
De lehet csak azért utáltam mert az osztályban mindig 5-6 Nikolett volt... És persze 5 Tóth... Én nagyon sokszor írtam dolgozatot... Tanárunk mániája volt, hogy mindig 5 ember ír... Egyszerre az 5 Tóth aztán az 5 Nikolett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!