Szerintem a Romina nagyon szép név :D Erről mi a véleményed kíváncsi vagyok :D
2010. nov. 1. 15:16
32/49 anonim válasza:
Nekem az Enikő nagyon nem tetszik!(ja enni kő)Amúgy meg én is Vivien vagyok és nekem tetszik ez a név! Anyukám meg okos ember és nem plázacica!
2011. nov. 23. 20:14
33/49 anonim válasza:
Talán olyan felkapottak, mert csak te vagy megáldva annyira rossz, pocsék, csapnivaló ízléssel, hogy nem tetszik neked a Vivien név. Hm, igen, szerintem ezért.
2013. febr. 6. 21:04
34/49 anonim válasza:
Na hallod! Most "egyszerűbb" "alul iskolázottabb" vagy "plázacica"-áztad le az anyám Te, Te...! Mért is kell névről ítélni? Én se mondom az anyádra, hogy hülye f**zfej, meg hogy buta k*csög, meg minden egyéb, mert az Enikőt szerintem az olyanok adnak a lányuknak. És azt is nézd már meg, hogy az Enikő, vagy a Nikolett, vagy épp a Vivien, vagy az Alexandra lett többet adva a gyerekeknek! Csak az Én ismerősi körömben (nem kicsi), vagy egy csomó Nikolett, egy csomó Vivien, és Alexandrából se kevés van. Enikőből egy darab nincs... Ilyen emberekre mondom azt, hogy kiszöktek valamelyik állatkertből... Névről ítélni, névadás miatt szidni mást. Gratulálok!
2013. júl. 3. 17:47
35/49 anonim válasza:
Én Vivien vagyok :D Kösz a bókot :D
Mondjuk én személy szerint sosem mondom egy névre,hogy ronda,hanem csak azt,hogy nekem nem tetszik.De oks :D
2013. júl. 4. 18:17
36/49 anonim válasza:
De egy idióta ember vagy te Enni kő :D
Szerintem inkább a te anyukád lehetett egy alul iskolázott,aki ilyen hülye felfogással nevelt fel téged :D
Szerintem a név alapján nem lehet eldönteni a személyiséget...
Én vagyok az előző Vivien,akinek az anyukája soha nem volt plázacica és alul iskolázottnak sem mondanám 2 szakmával és érettségivel.
2013. júl. 4. 18:23
37/49 anonim válasza:
Hú, bocs, de szerintem az Enikő az egyik legrondább női név. Enikő, enni kő'
Ezek teljesen normális nevek, és én több diplomás, művelt Alexandrát, Vivient és Nikolettet is ismerek. :)
2013. júl. 4. 18:23
38/49 anonim válasza:
Nekem egyetemi diplomam van es harom nyelvvizsgam es tetszik az Alexandra nev. Semmi koze a plaza cicakhoz, gyakran adtak uralkodo, arisztokrata csaladokban.
Az Eniko nem tetszik, nem sullyedek a te szintedre es nem mondom, hogy ronda.
2013. júl. 4. 18:27
39/49 anonim válasza:
Te jó ég! "kedves" kérdező áruld már el, hogy hány éves vagy. Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy más anyákat sértegess. Válogasd meg a mondataidat, és gondolkozz már, mielőtt kiírsz egy kérdést. Mi az, hogy alul iskolázott, vagy plázacica az, aki ezek a nevek közül ad a gyerekének. Az, meg hogy olyan rondák ezek a nevek? Mindenkinek más az ízlése, nekem sem tetszenek bizonyos nevek, de nem részletezem, hogy melyikek, mert nem áll szándékomban direkt megbántani egy Anyát!
2013. júl. 4. 18:49
40/49 anonim válasza:
Szia Enikő!
Én Nikoletta vagyok szeretem a nevemet, a szüleim nem iskolázatlanok, mind a kettőjüknek diploma van a kezébe kíváncsi lennék, hogy annyi ésszel mint ami neked van mit tudsz felmutatni. Attól, hogy neked nem tetszenek a felsorolt nevek, másnak igen. 2 Enikőt ismerek mind a kettő roma származású volt szerintem inkább a Enikő név a ronda és nekem is a Frédi Béniből jut eszembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!