Miért olyan felkapottak az ilyen nevek? (Alexandra, Vivien, Nikolett) szerintem olyan rondák
Igen. Lehet, hogy Neked nem tetszenek ezek a nevek, de - ahogy előttem is írták - másnak igen!
Az is előfordulhat, hogy a Te szüleidnek tetszik ez a név, de pl.: a szomszédotok ki nem állhatja ezt a nevet, és neki a Dzsesszika és a Kevin nevek tetszenek ( de ez csak egy példa volt ).
nekem a kedvenc neveim a régi, magyar nevek, ( mint a( z ) Ajnácska, Hargita, Kincső, Zselyke, Bottyán, Csongor, Lehel, Soma, stb. stb. ) más pedig lehord ezért, hogy mi a fenének kell ilyen " régimagyar " neveket " isteníteni ".
tehát: Ízlések- és pofonok!
Hát én inkább lennék Viven mint Enikő.
Mellesleg komolyan, hány éves vagy, hogy azzal érvelsz a felsorolt nevek ellen, hogy a te neved SZEBB? Ez nagyon gyerekes már ne is haragudj. Mondhatnék pár nevet, ami nekem nagyon tetszik, és te lefordulnál tőle a székről (pl. Manon, Manga, Polla, Riza, Britta, Bonita, Véda - amúgy mindegyik bejegyzett női név), aztán magyarázd meg nekem, hogy ezek nem szép nevek, ha egyszer nekem tetszenek. Vagy magyarázd meg a nagymamámnak, hogy az Éva, Sára, Júlia, Margit, Zsuzsanna, Erzsébet nem szép név, amikor neki meg azok tetszenek.
Vagy akárkinek légyszíves magyarázd már el, hogy ronda név a Jázmin, Anna, Hanna, Nóra, Boglárka, Réka, Lili, Viktória, Zsófia vagy Petra név (a 10 leggyakrabban adott név 2009-ben), biztos meg fogod győzni az embereket.
Hiszen ha TE azt mondod egy névre, hogy ronda, akkor az egészen biztos, hogy az is, a te ízlésed a mérvadó, semmi egyéb.
Gratulálok ehhez a felfogáshoz...
az alexandra és vivien nekem se tetszik, a nikolett igen.
am én is enikő vagyok :D
Egy kicsit diszkriminatív és beképzelt vagy nem gonolod?
Minden névnek meg van a maga szépsége, én az összeset szeretem.
A Vivien és a Nikolett elegáns, az Alexandra erős név az Enikó pedig egy aranyos kislányt juttat eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!