Alexandra babanaplója van valakinek?
Az érdekelne,hogy tudtok abba rendesen írni?Nem túl sablonos?olyat kaptam anyukámtól,de egyszerűen olyan nehéz töltögetni a sablonnak megfelelően.Van ahol tök értelmetlen a szöveg...Vagy csak nem vagyok túl jó napló író?
Egyébként ilyenre gondoltam. [link]
Én ezért nem vettem ilyen naplót. Már a Terhes napló is néha fejtörést okozott, meg össze-vissza volt benne minden.
Azt még kitöltögettem, mert ajándékba kaptam a férjemtől, de babanapló helyett én blogot írok a kisfiam 1 hónapos kora óta, ebben tényleg minden le van írva ahogy fejlődik sorrenben, nem össze-vissza, mint a sablonos naplókban, ahol például a könyv végén van, hogy írd be, hogy mikor jött ki a foga, a közepén pedig hogy már miket rágcsál már korának megfelelően...
ebből a sorozatból nekem a kis hercegem című van.az is eléggé kesze kusza,de megbirkózom vele.
szerintem jópofa,csak ihlet kell hozzá.mellesleg én a terhességem kiderülése óta írok blogot-most már blogokat
Én ezért csinálok scrapbook-ot...
Nekem túl sablonosak voltak, akármelyiket néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!