Miért olyan felkapottak az ilyen nevek? (Alexandra, Vivien, Nikolett) szerintem olyan rondák
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:43
1/49 anonim válasza:
Nem rondák, csak neked nem tetszik. Nekem sem tetszik, talán a Nikolett még elmegy. K
2/49 anonim válasza:
Talán mert más szerint nem rondák. Elképesztő, ugye?
3/49 anonim válasza:
mindenkinek ás tetszik, lehet, hogy az, ami neked gyönyörű, másnak nem az..ezért jó, hogy nem egyforma az ízlése az embereknek és hogy ennyi név közül választhatunk. képzeld el mi lenne, ha csak Mariskák Klárák meg Józsikák és Pistikék szaladgálnának körülöttünk..nem is beszélve a Kliókról meg a Sakirákról és a Brendonkról...
4/49 anonim válasza:
az én nevem szabó szandra igy vagyok anyakönyveztetve de az alexandra elég sürü de a szandra az ritka!
5/49 anonim válasza:
már nem azért de a Nikoletta nem olyan felkapott név, most néztem a leggyakoribb statba, hogy elég hátul kullog. Egyébként engem is így hívnak és szeretem, lányomnak is ezt adtam.
A másik kettő ami pl.-nak írtál nekem sem tetszik, de vannak ettől durvábbak is...
6/49 anonim válasza:
Az én lányom Alexandra. Ha szerinted ronda, ne add a gyerekednek. Bár szerintem nincs ronda név, csak max. nekem nem minegyik tetszik.
8/49 anonim válasza:
Attól még hogy neked nem tetszik, az egy dolog, engem pl Alexandrának hívnak, a lányomat pedig Viviennek. Édesanyám adta nekem ezt a nevet, neki tetszett. ha nem tetszik, ne add a gyerekednek. bár kiváncsi lennék a nevedre.
9/49 A kérdező kommentje:
Enikő vagyok és sokkal szebb szerintem mint a felsoroltak
2010. aug. 17. 11:46
10/49 anonim válasza:
nekem meg az Enikő nem tetszik.bumm!-és akkor mi van...
kinek ez,kinek az
nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!