Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nemi erőszak babaprojekt közben?

Nemi erőszak babaprojekt közben?

Figyelt kérdés
Férj és feleség minden másnap szexelnek, már fél éve várnak babára. Viszont a nőt megerőszakolják. Kiderül hogy terhes. Az időpont illene a nemi erőszakhoz, viszont a férjhez is. ilyen esetben ti mit tennétek?
2014. nov. 14. 20:37
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Honnan szednétek rá pÉnzt?
2014. nov. 14. 23:03
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Kérnék kölcsön vagy vennék fel hitelt. De szerintem az emberek nagy részének így lenne rá pénze.
2014. nov. 14. 23:09
 23/32 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy ez téged miért érdekel?
2014. nov. 14. 23:10
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

nem semmi, hogy egy kicsi hogy él e, vagy elveszik az életét, sorsot húznak felette.

istenem.

én ha már lettem volna akkora barom, hogy nem veszek be esemény utánit, viselném is a következményeit.

2014. nov. 14. 23:10
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves utolsó szerintem ne ítélkezz. Sohasem tudod milyen állapotban lennél akkor és milyen döntést hoznál. Lehet abban a helyzetben eszedbe sem jutna a tabletta. Ha nem a férj az apa a legfelelősségteljesebb döntés az abortusz. Szerintem senki nem tudná egy erőszaktevő gyerekét kihordani és a sajátjaként szeretni. Mindig arra a napra emlékeztetné. Ha valaki ilyen helyzetbe kerül az ilyen hozzáállások és kritikák miatt még mélyebbre tud süllyedni. Ha valakivel ilyen történik annak támaszra van szüksége nem kioktatásra.
2014. nov. 14. 23:23
 26/32 anonim ***** válasza:
Ja és halottam már olyanról aki bevette a tablettát és mégis terhes maradt.
2014. nov. 14. 23:24
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

mindenesetre én nem örülnék, ha felettem így tárgyalnának az életemről

meg egy gyk-n dőlne el az életem, vagy halálom.

kár is volt kinyitnom a kérdést.

2014. nov. 15. 00:03
 28/32 anonim ***** válasza:
71%
Honnan szednétek rá pénzt-ha már fél éve babát tervezünk, akkor van félretett pénzünk, mert ugye készülünk rá.
2014. nov. 15. 07:47
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
En elvetetnem ebben az esetben.Nem erdekelne hogy mit mondd a ferj meghogy szules utan orokbeadni ha nem az ove?Meg ot is otthagynam ha igy velekedne .
2014. nov. 15. 07:59
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nemi erőszak után azonnal adják a 72 órásat, nem kérdezik meg az áldozatot. Én olyan állapotban voltam, hogy bár fizikailag magamnál voltam, nem tudtam gondolkodni, bevettem a gyógyszereket, meg sem hallottam az orvos szavait.

Férjél voltam, hidd el, egy ilyen trauma után bőven elég rendbe tenni magad és a házasságod, nem még végigcsinálni egy terhességet, szülést, első hónapokat a babával.

Ráadásul van egy jogi oldala is: ha az erőszakoló a baba apja, akkor joga van az apasághoz, ha kiengedik a börtönből (már ha elítélik egyáltalán....), joga van látogatni a gyereket, kapcsolatot tartani vele, elvinni magával stb.

2014. nov. 15. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!