Nemi erőszak babaprojekt közben?
nem semmi, hogy egy kicsi hogy él e, vagy elveszik az életét, sorsot húznak felette.
istenem.
én ha már lettem volna akkora barom, hogy nem veszek be esemény utánit, viselném is a következményeit.
mindenesetre én nem örülnék, ha felettem így tárgyalnának az életemről
meg egy gyk-n dőlne el az életem, vagy halálom.
kár is volt kinyitnom a kérdést.
Nemi erőszak után azonnal adják a 72 órásat, nem kérdezik meg az áldozatot. Én olyan állapotban voltam, hogy bár fizikailag magamnál voltam, nem tudtam gondolkodni, bevettem a gyógyszereket, meg sem hallottam az orvos szavait.
Férjél voltam, hidd el, egy ilyen trauma után bőven elég rendbe tenni magad és a házasságod, nem még végigcsinálni egy terhességet, szülést, első hónapokat a babával.
Ráadásul van egy jogi oldala is: ha az erőszakoló a baba apja, akkor joga van az apasághoz, ha kiengedik a börtönből (már ha elítélik egyáltalán....), joga van látogatni a gyereket, kapcsolatot tartani vele, elvinni magával stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!