Te hogyan reagálnál ha a gyerekedet más anyuka/szülő a karjánál megragadja elrángatja a sajátjától és olyanokat mond neki hogy undorító és gonosz vagy, majd erőszakkal oda akarja cipelni a sajátjához hogy kérjen bocsánatot?
Az előzmény annyi hogy a 3éves lányom elvett a gyerekétől egy játékot,és az övé földhöz verte magát és elkezdett hisztizni.
Mire észbe kaptam hogy rászóljak a gyerekemre már rángatta! Természetesen nem szép dolog amit a lányom csinált,de ahhoz hogy jön hogy bántsa a lányom?!
Annyira megijedt tőle a kislányom hogy nagyon sírt,és kiabálta hogy anya-anya de ő nem engedte el. Nagyon csúnyán összevesztünk annyira elborult az agyam mikor láttam a lányom szemében a rémületet és azt hogy nem ereszti!
"-Elengeded, vagy rendőrt hívok! MOST!"
...és ha nem ért a szép szóból, ütök! Nem érdekel, mit tett a gyerekem, 3 évesen akkora tragédia nem történhetett, hogy így bánjon vele, és halál komolyan mondom, hogy akár el is verem anyukát, ha nem engedi el a gyerekem. Elég vérmes tudok lenni az idiótákra.
Ez a nő komolyan mondom nem normális!:(((
Ezt a kérdést is én írtam ki http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Totál az a heppje hogy a lányom rá van szállva az ő fiára. Holott mostanában minden gyerekkel ilyen,de azok képesek magukat megvédeni vagy mi szülők normálisan elrendezzük. Más anyukával soha nem volt még gond! Egy másik kisfiú volt hogy rácsapott a lányomra ugyan ezért,akkor én nem változtam át fúriává mert tudtam hogy igaza volt és a gyerekek elrendezték egymás között! Ennek a nőnek a fia meg csak a földhöz tudja magát verni,ha valami konfliktusa van.
Nagyon buta szülők vannak! Szerintem ez egy teljesen normális viselkedés gyerekek között, hogy elvesznek egymástól valamit, aztán meg jön a hiszti. A legjobb, ha a szülők ilyenkor nem avatkoznak be, hanem hagyják, hogy a gyerekek megoldják egymás között.
Vagy az az anyuka lép közbe, akinek a gyereke elvette a játékot, és megkéri, hogy adja vissza. Semmiképpen sem volt intelligens viselkedés a másik anyukától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!