Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? (álom)

Ez mit jelent? (álom)

Figyelt kérdés

Tegnap elött és ma azt álmodtam hogy van egy őrült akinek Lili a neve de 2 napig álmodtam vagyis tegnap elött és ma is ezt álmodtam csak folytatodot na de térjünk a lényegre.

1.Nap:Van ez a Lili aki egy őrült mert délután az asztalomon volt egy papir amire az volt rá irva:Este eljövök érted és én megijedtem apa azt mondta hogy csak valaki szivat de anya féltet ezért este késel a kezében aludt és este eljött Lili és én feláltam az ágyböl ő meg egy kést szurt a kezembe és álmomba éreztem a fájdalmat de a szüleim szurkodták késekel ő meg elment és reggel néztem egy youtubeos videot hogy hogy kell elzavarni ezt a Lilit és a vidibe 12 napi tartot nekik é nekünk is.

2.Nap:Már nem nagyon emlékszek de elmentem Lilihez és megkérdeztem nem-e akar a barátom lenni elöször nem akart de utána elfogadta és játszotunk de este nála megint megprobált megölni és én megkérdeztem miért akar megölni ő ezt felelte :mert megölted Krisztiánt a legjobb barátomat. és ö elment de elöte azt mondta:mire haza mész a sulibol addigra a szüleid nem fognak élni. ezért gyorsan haza mentem de még semmi bajuk nem volt ezért mondtam anyának hogy menjünk el innen szoval elakartunk menni amikor az ajtonál voltunk megkérdeztem mi lesz apával de nem mondot semmit és elmentünk de egy hegynél juttot még csak az eszébe hogy vissza kéne menni apáért és vissza is mentünk de apa szobájában nagyon sötét volt és olyan volt mint egy számito épes játék anyát kiütöte egy villámal Lili és apát is meg engem is de engem beakart rakni egy táskába (LOL) de én vigyorogva felkeltem és egy játékban voltunk ö kék volt én meg piros és mind kettönknek nagy volt a feje és elkezdtünk harcolni de én legyöztem ugy hogy egy vonaton voltunk ami olyan kinézetü játék volt mint a binding of isaac ugy is néztünk ki de valmi ráeset Lili fejére és ő zöld lett és elkezdem ugrálni rajta és Lili folyékony lett szoval nem tudot felkelni ja és nem is mondtam a szüleim már ré felkeltek a vonatos résznél na de én elfutotam és találtam egy nagy templomot és belül volt Krisztián sirja de nem is én öltem meg és kimentem de ott volt egy fekete ember aki mindig a falnak ment pedig leakart esni a szakadékon ami a templom mögött volt szoval bele löktem és ő kidobot egy gyémántot ami ahoz kell hogy a templom melleti épületbe lehesen bemenni amibe egy oriás gonosz jézus van (lehet ő ölte meg Krisztiánt?) na de nem mertnem be menni és vége van a második álmomnak (helyes írást ne nézzétek) csak rendes válaszokat kérek eröle is köszönöm :)

2013. aug. 1. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Én 2 napja azt álmodtam,hogy Amy Winehouseval próbáltam megszökni valami pszichiátriai osztályról vagy rehabról már nem tduom :D

szóval no problém...(igen kilehetek xdd ) :D:D:D:D

2013. aug. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!