Van egy álmom mit tegyek és hogyan? Többi lent
Figyelt kérdés
Az az álmom hogy amerikában leszek szinész
ezt egész fiatalon szeretném.
most 13 vagyok ezért kb 5 év múlva
lécci segitsetek ( csak normális válaszok)
2013. júl. 22. 09:43
1/3 anonim válasza:
Húúú merész álom :) először is meg kell tanulni kiválóan angolul de az még talán a legkönnyebb aztán jó lenne ha már itthon is tanulnál színészkedni kérdezd meg a sulidban hogy tudnak-e valahogy segíteni nézel el színházakba kérdez körbe hogy keresnek-e kisegítőt keresnek -e színész tanulókat beszéld meg a szüleiddel ez elég fontos mert kell a segítségük hogy elkísérjenek illetve az előnyödre válna ha már egy kicsit híres lenél esetleg csinálj vlogot. remélem tudtam segíteni :) ha még eszembe jut valami akkor még írok :)
2/3 anonim válasza:
Szia! Akkor szerintem az az első hogy kezdd el az angolt úgy megtanulni, hogy pár év múlva anyanyelvi szinten menjen, mert anélkül nem fog menni, a másik meg hogy próbálj bekerülni valamelyik színházba mert szoktak lenni válogatók. Ha ott bekerülsz, akkor még gyakorolni is tudod ;)
3/3 A kérdező kommentje:
1.
2.
köszi irhatok priviben is
2013. júl. 22. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!