Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy álmom mit tegyek és...

Van egy álmom mit tegyek és hogyan? Többi lent

Figyelt kérdés

Az az álmom hogy amerikában leszek szinész

ezt egész fiatalon szeretném.

most 13 vagyok ezért kb 5 év múlva

lécci segitsetek ( csak normális válaszok)

2013. júl. 22. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Húúú merész álom :) először is meg kell tanulni kiválóan angolul de az még talán a legkönnyebb aztán jó lenne ha már itthon is tanulnál színészkedni kérdezd meg a sulidban hogy tudnak-e valahogy segíteni nézel el színházakba kérdez körbe hogy keresnek-e kisegítőt keresnek -e színész tanulókat beszéld meg a szüleiddel ez elég fontos mert kell a segítségük hogy elkísérjenek illetve az előnyödre válna ha már egy kicsit híres lenél esetleg csinálj vlogot. remélem tudtam segíteni :) ha még eszembe jut valami akkor még írok :)
2013. júl. 22. 10:00
 2/3 anonim válasza:
Szia! Akkor szerintem az az első hogy kezdd el az angolt úgy megtanulni, hogy pár év múlva anyanyelvi szinten menjen, mert anélkül nem fog menni, a másik meg hogy próbálj bekerülni valamelyik színházba mert szoktak lenni válogatók. Ha ott bekerülsz, akkor még gyakorolni is tudod ;)
2013. júl. 22. 10:07
 3/3 A kérdező kommentje:

1.

2.

köszi irhatok priviben is

2013. júl. 22. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!