Vissza térő álmom volt?
Figyelt kérdés
sziastok még ovis voltam amikor ez történt egyszer azt álmodtam hogy megyek az ovodába és a bokornál valami lila ember elakar kapni de vicces is volt meg ijestö és kb 1-2 év után megint ez álmodtam ez mi? ismétlem ez régen volt de most jutot eszembe2013. jún. 8. 23:45
1/3 anonim válasza:
Megint megálmodtad érdekes hogy csak most. De lehetséges hogy álmodban jártál, felébredtél és csak egy pedofil akart elkapni aki elefántnak öltözött. Ez az egyik lehetőség... xDD
Igen akkor visszatérő álmod volt, és visszatérő a helyesírásod is oviból. A helyesírásodat nézve az is visszatért,mivel körülbelül egy ovis szinten van :D
2/3 A kérdező kommentje:
juj de vicces vagy és én rendes embereket kérdezek nem nyelvtan tanárokat
2013. jún. 9. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!