Bográcsozás Budapesten, esetleg ház, telek bérlése ilyen alkalomból?
Sziasztok!
30. születésnapi meglepetést szeretnék tartani pincébe, telken, ahol bográcsozni lehet. Az ünnepelt álma, hogy így teljen a 30. életévét betöltő napja, de ismeretség hiányában jelenleg nem tudom teljesíteni, pedig a 30. szerintem fontos. 22-re keresek megfelelő helyet Budapesten kb. 16 főre. Tudtok segíteni egy álom megvalósításában? Segítségetek előre is köszönöm.:)
Szia!
Kétségbeesésem miatt írtam, mert a bérléssel próbálkoztam, ami nem jött össze, de tegnap megtört a jégés úgy látszik sikerül bérelni egy telket.
Rongálás miatt biztos sokan elállnak a kiadástól, de ez nem olyan buli lesz. Azt a korszakot már kinőttük. Reggeltől csak szűk családi körrel leszünk kint s főzünk, majd délután érkeznek a barátok 1-2 órára, mert másnap mindenki dolgozik, de ha ivászat lenne sem az a társaság, szerencsére. Különben nem is mernék bérelni semmit.
Köszönöm a segítséged.:)
Üdv.:
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!