Nemi erőszak babaprojekt közben?
Figyelt kérdés
Férj és feleség minden másnap szexelnek, már fél éve várnak babára. Viszont a nőt megerőszakolják. Kiderül hogy terhes. Az időpont illene a nemi erőszakhoz, viszont a férjhez is. ilyen esetben ti mit tennétek?2014. nov. 14. 20:37
1/32 anonim válasza:
elég morbid a feltételezés is...
2/32 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ
2014. nov. 14. 20:41
3/32 anonim válasza:
Ha nem lennek keresztény es kiderulne vizsgalatbol h az eroszakoloe a gyerek akkor elvetetnem vagy örökbe adnam.kulonben mindig az esetre emlekeztetne :(
4/32 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy megtartanám. Egyrészt, mert lehet, hogy a férjemé. Másrészt meg a baba nem tehet semmiről sem.
Viszont a férjem véleménye is számítana, hogy ő mit szeretne. Neveljük úgy, hogy a közös gyerekünk? Vagy szeretné, ha a születés után végeznénk DNS tesztet? És ha nem ő az apa, akkor mit tenne?
Szóval végig kell beszélni, minden lehetőséget, együtt.
5/32 A kérdező kommentje:
Milyen vizsgálatra gondolsz?
2014. nov. 14. 20:44
6/32 anonim válasza:
Dns én ugy tudom h születés előtt is vizsgálják mar.
7/32 anonim válasza:
Ez elég valószínűtlen helyzet. Nyilván az első dolga az embernek a nemi erőszak után az esemény utáni tabletta beszerzése - legalábbis én biztosan ezzel kezdeném. Az pedig jóformán lehetetlen, hogy fél évnyi próbálkozás után egy esemény utáni tabletta bevétele mellett teherbe essen valaki. Én még csak elképzelni sem tudom a szituációt.
8/32 anonim válasza:
Valószínűleg nem tartanám meg, mert mindig ott lebegne a kérdés, hogy kié, hogyan lett.
Mi történt?
9/32 A kérdező kommentje:
A magzati dns teszt fél milla...
2014. nov. 14. 20:52
10/32 anonim válasza:
Hát én tuti összeszedném azt a pénzt vagy nem tudom! Ez így elég lutri! Ha valós a sztori akkor a férj mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!