Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nemi erőszak babaprojekt közben?

Nemi erőszak babaprojekt közben?

Figyelt kérdés
Férj és feleség minden másnap szexelnek, már fél éve várnak babára. Viszont a nőt megerőszakolják. Kiderül hogy terhes. Az időpont illene a nemi erőszakhoz, viszont a férjhez is. ilyen esetben ti mit tennétek?
2014. nov. 14. 20:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
7-essel értek egyet.
2014. nov. 14. 21:20
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem tartanám meg .Pont elég lenne megbirkózni lelkileg a megerőszakolással, nem hogy még végig vigyek egy terhességet úgy hogy lehet hogy az az állat az apja. Igaz hogy a gyerek nem tehet semmiről, de biztos hogy nem tudnék úgy tekinteni rá mint a saját gyerekere. Szerintem a babaprojektet is félbe hagynám amíg kilábalunk ebből.
2014. nov. 14. 21:25
 13/32 anonim ***** válasza:
62%
utolsónak igaza van.egyszerűen nem tudnék én sem úgy tekinteni rá,mindig eszembe jutna az,hogy mit tett velem a férfi.ha megszülném és akkor derülne ki Dns-ből,hogy nem a férjem-é a gyerek,örökbe adnám.És akkor mégsem követtem el gyilkosságot,és még valakivel jót is teszek,akinek nem lehet gyermeke.a férjemmel pedig újra próbálkoznék.csak érdekes h a férjjel fél év alatt nem jön össze gyerek,erőszakból meg rögtön.ez abszurd kissé.
2014. nov. 14. 21:40
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
Na oké h elvetetnéd...de ha mégis a férjedé? Én írtam h összeszedném azt a fél millát hogy kiderítsem a dns vizsgálattal. Ha a férjem gyerekét vetetném el úgy hogy 6 hónapja tervezzük tuti beleőrülnék...mondjuk abba is ha megerőszakolnának! :/
2014. nov. 14. 21:42
 15/32 A kérdező kommentje:
A férj szerint szülés után dns és ha nem az övé akkor örökbeadás
2014. nov. 14. 21:46
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez a férj szájából nagyon egyszerűen hangzik! Aki viszont 9 hónapig a szíve alatt hordott, majd világrahozott egy babát az tudja hogy nem ilyen egyszerű egy örökbeadás. Akaratlanul is imádni fogod és bármit megtennél érte! Úgy nem lehet végigvinni egy terhességet h észben elhatározom hogy nem fogok ragaszkodni hozzá, mert lehet h nem a férjemé! Az anyává válás, és az azzal járó ösztönök nem ilyen egyszerűek!
2014. nov. 14. 22:09
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán csinálnak ilyen kis terhességnél magzati DNS tesztet? Ha igen akkor megcsináltatnám, ha férjemé megtartom, ha nem elvetetem. Ha nem akkor mindenképp elvetetném. Pont azért mert ha végig csinálom a terhességet akkor kötődnek a babához annyira hogy képtelen lennék örökbe adni.
2014. nov. 14. 22:19
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez Veled történt, Kérdező?
2014. nov. 14. 22:21
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem tudom ha nagyon nem tudnám magam összeszedni a megerőszakolás után akkor lehet nem lennék rá kíváncsi kié és elvetetném. Amúgy annyira abszurd ez a kérdés hogy minden percben mást gondolok, nyilván azért mert csak akkor lehetne rá megfelelő választ adni, ha benne lennék. Egy biztos örökbe nem adnám, ha nem a férjemé akkor inkább az abortusz.
2014. nov. 14. 22:25
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nehez kerdes es nincs is ra helyes valasz. En megcsinaltatnam a DNS tesztet ha valoban van magzati. Ha nem a ferjeme lenne, nem tartanam meg.
2014. nov. 14. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!