Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalnak kinéző anyukák!...

Fiatalnak kinéző anyukák! Titeket nem zavar, hogy mindenhol le "sziáznak"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy engem már nagyon zavar,hogy bemegyek a boltba,ruha üzletbe,henteshez stb... és köszönök,hogy jó napot kívánok,és az a válasz rá,hogy szia,meg helló.

Tudom,hogy nem nézek ki többnek 16-nál,de akkor is.

Direkt azért köszönök jó napot kívánok-ot és nem csókolom-ot,hogy észre vegyék,hogy nem tini vagyok,de semmi.

Ha a lányommal megyek vásárolni (2 éves),akkor meg jön a "sziasztok",mintha tesók lennénk...

Egyre jobban zavar.

Amugy 27 éves vagyok.

2014. nov. 13. 22:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Szerintem a bank pont az a hely, ahol bárkit illene magázni, akármennyinek néz ki. Még ha 16-nak tűnik, akkor sem tegezném le. De hát ez az illetőt is jellemzi.
2014. nov. 14. 13:33
 32/39 anonim ***** válasza:
Jaj ez ne legyen már probléma :D 22 vagyok, simán lemagáznak!
2014. nov. 14. 14:52
 33/39 anonim ***** válasza:
Hát ha én "rendesen" köszönök, hogy jó napot kívánok, akkor nem igazán örülök, ha ezt bárhol egy sziával, helóval viszonozzák, de nem csinálok belőle problémát, csak magamban megjegyzem, hogy az illetőnek nem volt gyerekszobája. De amúgy nem zavar, ha tegeznek, szintén 27 vagyok, és nem csak fiatalnak kinéző, hanem fiatalnak is gondolom magam, szóval tegezzenek csak nyugodtan, de akkor én is visszategezek.
2014. nov. 14. 15:04
 34/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyire nézhetsz ki fiatalnak :D Baranyai vagyok, nem tudom, te honnan írsz, de tuti nem ismerjük egymást, egyetlen velem egykorú ismerősömnek sincs gyereke, szóval bizti nem vagyunk ismerősök :) De Küldj egy képet légyszi!!! Én is 27 vagyok, és sokszor néznek fiatalabbnak, de 18 alattinak már évek óta nem néztek (jó, dohányboltban már kérték el a személyimet nem olyan régen is, de ott szerintem mindenkitől elkérik, aki 30 alattinak tűnik, úgyhogy az szerintem nem annyira számít).
2014. nov. 14. 15:11
 35/39 anonim ***** válasza:
Ez olyan mű ez a az egész beszèlgetés és olyan értelmetlen!!nők milliói szeretnének fiatalabbnak kinézni és erre sok pénzt és időt fordítanak!!neked meg akkora az önérzeted,h nincs jobb dolgod mint ezzel foglalkozni!!ha hivatalos helyen vagy biztos kicsit hülyén veszi ki magàt,h fiatalabbnak gondolnak..de ennyi néha kibirod nem? Utàna nevess rajta egy jót mikor ràjönnek mennyi vagy..ők érzik magukat kellemetlenül!Az meg,h a közértbe lesziàznak hàt ez most tényleg a legnagyobb problémàd??nem kell mindig azzal foglalkozni mit gondolnak az idegenek,ha azt hiszik 15 éves vagy akkor legyen úgy ha meg 35nek néznek az sem szàmít..idegenek!!!
2014. nov. 14. 16:28
 36/39 anonim ***** válasza:
Békés megyei vagyok, de Debrecenben laktam 4 évig (egyetem). Engem érdekel hogy nézel ki, ha nem ütközik :)
2014. nov. 14. 20:57
 37/39 anonim ***** válasza:
Azért jól hangzik az hogy: kis semmi gyereknek néznek. Ez kicsit lenéző, nem bírom ha a gyerekre nem emberként néznek, hanem mint egy kutyára, van hogy legyen, kis semmi, elvan. Én ezen háborodok fel! A gyerek az emberpalánta, nem egy háziállat akinek nincsenek jogai, de még az állatoknak is vannak jogaik! Szóval... Ennyi!
2014. nov. 21. 21:53
 38/39 anonim ***** válasza:
A 35. válaszolónál a PONT.Én is kicsit?! direktnek érzem ezt az egészet.....
2014. nov. 21. 23:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Anyukámnak 52 éves létére sziával köszönnek egy csomó boltban.
2014. dec. 26. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!