Fiatalnak kinéző anyukák! Titeket nem zavar, hogy mindenhol le "sziáznak"?
Arra gondolok,hogy engem már nagyon zavar,hogy bemegyek a boltba,ruha üzletbe,henteshez stb... és köszönök,hogy jó napot kívánok,és az a válasz rá,hogy szia,meg helló.
Tudom,hogy nem nézek ki többnek 16-nál,de akkor is.
Direkt azért köszönök jó napot kívánok-ot és nem csókolom-ot,hogy észre vegyék,hogy nem tini vagyok,de semmi.
Ha a lányommal megyek vásárolni (2 éves),akkor meg jön a "sziasztok",mintha tesók lennénk...
Egyre jobban zavar.
Amugy 27 éves vagyok.
Akár én is írhattam volna, szó szerint így van velünk is (csak nekem fiam van).
Mondjuk annyira, hogy emiatt le álljak vitatkozni/veszekedni bárkivel, annyira nem érdekel, de azért néha jó lenne, ha felnőttként kezelnének.
De még rosszabb, hogy a munkahelyemen is az ügyfelek úgy kezelnek, mintha csak diákmelós lennék... :S
"en 26 vok 3 gyerekem van , de a mai napig vinnem kell magammal a szemelyimet ha a dohanyboltba megyek"
grat
27 éves vagyok én is és 17 hónapos a kisfiam.
Engem nem zavar ha sziával köszönnek viszont attól falra mászok mikor "kedves" emberek beszólogatnak hogy kicsit korai volt ez a gyerek nem?, vagy hogy befejeztem az iskolát a gyerek mellett?, a kedvencem egy öreg boltos bácsi felháborodott mondata: Hol volt anyád hogy tizenévesen szültél a semmire?
Addig elmosolyogtam az ehez hasonló szituációkat. De akkor eldurrant az agyam és elmagyaráztam hogy kivel beszéljen így. Miközben egy felnőtt önellátó nő vagyok.
Szerintem amíg nem ér komoly atrocitás abból hogy fiatalabbnak néznek addig ne érezd kellemetlenségnek sőt inkább bóknak vedd fel. 😄
Sajnos már engem is ért atrocitàs a munkahelyemen.
Az egyik beteg nem engedte hogy kezeljem.
Azt mondta, hogy hozzá ne nyúljon egy gyakornok. Ez is rosszul esett, hisz màr 5 éve vagyok a szakmában. :-(
Írhatok a másik oldalról?
Én dohányboltban dolgozok, huszonéves vagyok. Miután az emberek 80%-a kifejezetten kéri, hogy tegezzem, ha elfelejtem, akkor már-már felháborodnak, hogy "jajj, csomószor megbeszéltük, hogy tegeződünk, nem?"
Őszintén megmondom a tököm se tudja kivel mit beszéltem meg, rengeteg vevő van, örülök, ha a 20-40 év közöttieket legalább biztosra betudom határolni, hogy ők nem szeretik a magázódást. Az ilyenek mint te, a ritka kivételek közé tartoztok.
Szóval ne pattogj ezen, nem udvariatlanságból, vagy lenézésből mondják pl. a boltosok, hanem mert fiatalnak tűnsz és nem jut eszükbe, hogy te ezen pattogsz majd otthon.
Van egyéb dolguk is, örülj, hogy fiatalos vagy.
Én 30 évesen szültem, de mind a ketten fiatalabbnak néztünk ki a korunknál, akik nem ismerték azt hihették, hogy két részeg tini összefeküdt egy buliban és a lány úgy maradt...
Engem nem zavar a tegezés ha kedvesen szolgálnak ki, sőt jobban is szeretem a magázásnál.
A hivatalos ügyintézésnél vagy orvosnál viszont elvárom a magázást, de ott általában nincs is gond. Csak egyetlen egyszer, egy nőgyógyászt majdnem elküldtem a p...ba. Eleve azzal kezdtük, hogy hány éves vagyok, van két gyerekem, erre végig tegezett meg aranyomnak hívott. Plusz a lekezelő hülyegyerekvagy stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!