Miért zavar itt mindenkit, ha valaki jól és sokat költ a babára, gyerekre?
Engem állandóan lepontoznak,mint legutóbb is.
pl:Volt egy kérdés ,hogy 320-360 ezer ft jövedelemre,hány gyereket vállalnátok?Válaszoltam,hogy mi is így élünk,és egyet vállaltunk.Jól le is pontoztak 0-ra.
Aztán,hogy 50 ezerért vettünk autósülést.Erre is 0%-ot kaptam.Meg,hogy vennék e használt ruhát,cipőt a gyereknek?Erre is írtam,hogy nem,mindenből újat kap.Erre is 0%-ot kaptam.És még sorolhatnám!!
Miért bánt ez másokat??Mi megtehetjük,nekünk ez belefér.
Komolyan aki lepontoz,elárulná miért teszi??!!
Köszönöm!
Az a helyzet, hogy rengeteg az irigy ember sajnos.Ha nem irigy akkor meg az a baj hogy ő nem tud ennyit költeni.Van pl egy olyan kèrdés hogy megtartsa e a gyereket ha havi max 20-30 ezer ft tud rászànni.Sokan írják, hogy bőven elég tartsd meg.....Igen elég az első 1-2 hónapban,de ha gyereket vállalok akkor a jövőbe is tekintek.Hogy a későbbiekben tudom e iskoláztatni, esetleg utaztatni világot látni
stb.Mindenkinek mások a normái.Az hogy mindent megadsz szerintem nem egyenesen arányos az elkènyeztetéssel.Lehet azt ésszel is csinálni.Valamit valamiért alapon.Mi mindent megadtunk nekik, drága dolgokat mert megtehettük és értékes iskolázott dolgozó emberek lettek.Nem dicsekvésből részleteztem, hanem hogy érezhető legyen hogy tartsuk tiszteletben mások normáit.Aki megteheti költsön aki nem attól még lehet ugyan olyan boldog sőt akàr boldogabb is.És a pontozással ne foglalkozz mert sokszor szánalmas amit művelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!