Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar az mindenkit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar az mindenkit, ha egy 12 éves gyerek jár egy másikkal?

Figyelt kérdés
Én már rég nem annyi idős vagyok, de emlékszem, hogy 6. osztályban nekem is volt egy szerelmem (bér ez egyoldalú volt). Ha meg mindkettetten szerelmesek egymásba, akkor miért baj, ha puszilgatják egymást? Egy embernek úgysem lehet megmondani, hogy ne legyen szerelmes. Nekem van egy teljesen normális, jó tanuló öcsém, akinek van egy barátnője, és szájrapuszit szoktak egymásnak adni. Egyáltalán nem értem, hogy ez miért elítélendő. 23/L
2013. nov. 22. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:

1.irigykednek,mer,nekik,akkor,nemvolt,senkijük

2.ide,vallásos,emberek,irnak,akik,csak,házaság,után,du.gnak,

és,nemszámít,nekik,a,külső,illetve,fontos,nekik,hogy,az,

adott,férfi,szőröslegyen,vékony,és,ne,bulizzon

2013. nov. 22. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
aztán az öcséd 13évesen apa lesz:D
2013. nov. 22. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
nem mindenki ítéli el,én sem. abban semmi rossz nincs,amit leírtál. oviban is puszilgatott egy fiúcska :DD
2013. nov. 22. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez még nem az. A baj, ha 12-13 évesen szexelnek, a jól mondod: gyerekek.

És szerintem a 12-14 évessel a szex erőszak. Nem készek még a nemiségre. Az, hogy szőrős még nem jelenti, hogy teljesen fizikálisan, és mentálisan is meg tudják élni. Nem úgy élik meg/át, ahogyan az egy felnőtt nőtől már megszokott. Itt a fütyi bele van gyömöszölve a punciba, és ennyi. De ez magánvélemény, nem kötelező egyetérteni

2013. nov. 22. 18:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja bocs, nem tudtam, hogy az, ha egy ember szerelmes, együtt jár azzal, hogy 12 évesen szexel. Bocs, tényleg az én hibám.
2013. nov. 22. 18:02
 6/10 A kérdező kommentje:
A kommentemet a másodiknak írtam.
2013. nov. 22. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert ne ezzel foglalkozzanak a kisgyerekek. Aztán később meg az lesz már, hogy 6-8 évesen szexelnek is.
2013. nov. 22. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt senkinek nem azzal van a problémája, ha 12 éves gyerekek járnak egymással az iskolában, meg adnak egymásnak egy szájrapuszit, ezt mi is megcsináltuk anno, persze.

DE!

Az már egy kicsit sok, hogy ha ülök a buszon, akkor jobbról azt látom, hogy ezek a 12 évesek épp csak meg nem erőszakolják egymást a másik ülésen, miközben azon versenyeznek fél órán át, vajon kinek a nyelve ér messzebb a másik torkában, bal oldalról meg azt hallgatom ugyanezektől a 12-13 gyerekektől, hogy ki-kivel szexelt az osztálykiránduláson.

Vagy elég megnézni az itteni Szerelem, szex kategóriát, tele van olyan kérdésekkel, hogy lehete-e terhes, anya miért nem engedi, hogy együtt aludjunk, lehet-e baj, ha nem használtuk óvszert - mindezt 14-15 éves gyerekek írják ki...

Manapság az, hogy valaki 12 évesen jár valakivel, tényleg k.b azt jelenti, hogy már szexelnek, mert ez a "menő" meg ezt várja el a tini-társadalom....

2013. nov. 22. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 19 éves vagyok jelenleg, és emlékszem, nekem is volt barátom 12 évesen... A fiú 8.-os volt, három hétig "jártunk", ami abból állt, hogy kézenfogva sétálgattunk, fagyiztunk, beszélgettünk. Még csak csókolózni se csókolóztunk...

Azért az emberek 90%-ának azzal semmi baja, ha a 12 évesek járnak, a probléma ott kezdődik, ahogy már előttem is leírták, hogy ez a járás nem olyan, mint a "mi időnkben". Az engem speciel zavar, amikor a 12 éves kislány kiírja ide, hogy miért nem engedi anyukája, hogy a pasijánál aludjon... Nagyon sok mai tiniszerelem áll szexből, mindenki előtt nyáladzásból, csupán menőzésből. Nekem egyedül ezzel van bajom.

2013. nov. 22. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
pont ez, miért szexelne egy 12 éves gyerek?? attól még hogy szerelmes?
2013. nov. 23. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!