Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar az mindenkit, ha egy 12 éves gyerek jár egy másikkal?
1.irigykednek,mer,nekik,akkor,nemvolt,senkijük
2.ide,vallásos,emberek,irnak,akik,csak,házaság,után,du.gnak,
és,nemszámít,nekik,a,külső,illetve,fontos,nekik,hogy,az,
adott,férfi,szőröslegyen,vékony,és,ne,bulizzon
Ez még nem az. A baj, ha 12-13 évesen szexelnek, a jól mondod: gyerekek.
És szerintem a 12-14 évessel a szex erőszak. Nem készek még a nemiségre. Az, hogy szőrős még nem jelenti, hogy teljesen fizikálisan, és mentálisan is meg tudják élni. Nem úgy élik meg/át, ahogyan az egy felnőtt nőtől már megszokott. Itt a fütyi bele van gyömöszölve a punciba, és ennyi. De ez magánvélemény, nem kötelező egyetérteni
Kérdező, itt senkinek nem azzal van a problémája, ha 12 éves gyerekek járnak egymással az iskolában, meg adnak egymásnak egy szájrapuszit, ezt mi is megcsináltuk anno, persze.
DE!
Az már egy kicsit sok, hogy ha ülök a buszon, akkor jobbról azt látom, hogy ezek a 12 évesek épp csak meg nem erőszakolják egymást a másik ülésen, miközben azon versenyeznek fél órán át, vajon kinek a nyelve ér messzebb a másik torkában, bal oldalról meg azt hallgatom ugyanezektől a 12-13 gyerekektől, hogy ki-kivel szexelt az osztálykiránduláson.
Vagy elég megnézni az itteni Szerelem, szex kategóriát, tele van olyan kérdésekkel, hogy lehete-e terhes, anya miért nem engedi, hogy együtt aludjunk, lehet-e baj, ha nem használtuk óvszert - mindezt 14-15 éves gyerekek írják ki...
Manapság az, hogy valaki 12 évesen jár valakivel, tényleg k.b azt jelenti, hogy már szexelnek, mert ez a "menő" meg ezt várja el a tini-társadalom....
Én 19 éves vagyok jelenleg, és emlékszem, nekem is volt barátom 12 évesen... A fiú 8.-os volt, három hétig "jártunk", ami abból állt, hogy kézenfogva sétálgattunk, fagyiztunk, beszélgettünk. Még csak csókolózni se csókolóztunk...
Azért az emberek 90%-ának azzal semmi baja, ha a 12 évesek járnak, a probléma ott kezdődik, ahogy már előttem is leírták, hogy ez a járás nem olyan, mint a "mi időnkben". Az engem speciel zavar, amikor a 12 éves kislány kiírja ide, hogy miért nem engedi anyukája, hogy a pasijánál aludjon... Nagyon sok mai tiniszerelem áll szexből, mindenki előtt nyáladzásból, csupán menőzésből. Nekem egyedül ezzel van bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!