Hogyan legyek jó beszélgető partner?
Nem tudok beszélgetni. Semmi téma nem jut az eszembe, nagyon rágörcsölök, az az érzésem van, hogy mondanom kell valamit mindig, különben unalmasnak hisznek.
A barátaimmal sem megy, a barátommal sem... Családtagokkal is csak nehezen...
Szeretek hallgatni másokat, ha ők beszélnek, szívesen visszakérdezek, de nem tudok kommunikálni. Azokkal könnyű, akikből ömlik a szó, de akik a normál kategória, azokkal hogy lehetne beszélgetni?
Tippeket kérnék, hogy változtassak ezen a tulajdonságomon. (Gyerekkorom óta ilyen vagyok sajnos.)
Egy 16 éves lány.
Huh, egy cipőben járunk... Akár én is írhattam volna ugyanezeket. 19/L
Bocsi, sok tanácsot nem tudok adni, én is csak próbálkozok, de nem megy a beszélgetés. Van 1-1 helyzet, amikor tudok beszélni, de nagyon ritka, sajnos.
Első, akkor mély együttérzés... és kitartást Neked!
Második.... hát, ha tudnád, hányszor próbálkoztam már. Sokat vagyok társaságban, de mivel inkább introvertált vagyok, így hamar összezavarodok, ha sok ember van körülöttem, és sürgősen szükségem lesz a magányra, különben 180°-os hangulatváltozás következik be nálam.
Iskolában azért elég sok ember van körülöttem, akik próbálnának beszélni velem, de sajnos hiába...
Ellenben írásban egész jól tudok. De az élet nem internetes kommunikációból áll, sajnos (vagy szerencsére, nem tudom).
Nincs sok barátom, kb 5-6, ebből 2 közelebbi. Velük foglalkozok, de nem tudok még velük sem beszélgetni!! Max ha valami közös programot éltünk át, na azután 2-3 napig megvan a téma, de ennyi.
Szerintem nem értesz engem.:/
Honnan tudod hogy tudnak beszélgetni?Kihalgattad őket?
Egyébként csak hogy tudd átlagban arról beszélnek hogy kit láttak odafele jövet a buszon,héve,villamoson stb-n és nem egyébről esetleg ők is megbeszélik hogy volt egy jó koncert és lesz egy másik vagy egyéb programról de ők se tudnak mindig kitalálni valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!