Miért zavar itt mindenkit, ha valaki jól és sokat költ a babára, gyerekre?
Engem állandóan lepontoznak,mint legutóbb is.
pl:Volt egy kérdés ,hogy 320-360 ezer ft jövedelemre,hány gyereket vállalnátok?Válaszoltam,hogy mi is így élünk,és egyet vállaltunk.Jól le is pontoztak 0-ra.
Aztán,hogy 50 ezerért vettünk autósülést.Erre is 0%-ot kaptam.Meg,hogy vennék e használt ruhát,cipőt a gyereknek?Erre is írtam,hogy nem,mindenből újat kap.Erre is 0%-ot kaptam.És még sorolhatnám!!
Miért bánt ez másokat??Mi megtehetjük,nekünk ez belefér.
Komolyan aki lepontoz,elárulná miért teszi??!!
Köszönöm!
450.00 a havi fix pénzünk, néha jön több is.
1 gyermeket vállaltunk, nem tervezünk többet.
Ugyanaz a szituáció, mint Nálad. Engem is mindig lepontoznak, de tényleg nem érdekel.
Én azt várom, hogy mikor leszek végre 0%-os, aztán már lejjebb nemtudnak pontozni :D
Csatlakozom hozzátok, engem is lehúznak...
A felettem szólónak: a gyerek nem attól lesz elkényeztetve, h mindent megkap, hanem ahogy nevelik. A tárgyi javaktól max az igényszintje lesz más. Nekem 13 éves a fiam, süt-főz-mos és tisztelettel beszél mindenkivel, aki neki is megadja a tiszteletet.
Viszont a tanárai között láttam már olyat sok évvel ezelőtt, aki érezhetően azért cseszett ki vele/szólt be neki, mert nem a kínaiban vett cuccot kellett segíteni ráadni, hanem a Columbiát. Olyat is, akit zavart, h gyakran jártunk külföldön. ...és olyat is, aki annak ellenére, h negálta a gyerek cuccait, az egy évjárattal fiatalabb fiának viszont igényt tartott az enyém kinőtt ruháira.
Én is csak akkor írom le,hogy mi mennyibe került,ha tényleg kifejezetten arra irányult a kérdés.
Egyébként én meg erre mindig azt mondta,hogy ha egyébként is megtehetjük, akkor miért ne a gyerekre költsük. Hány embert látok én szívni a napi ezer forintos cigit! Na, ő arra szánja esetleg a többlet pénzt, mi meg mondjuk a gyereknek drága cipőre.
Egyébként elkényeztetve nem attól lesz egy gyerek, hogy jó a babakocsija, vagy a gyerekülése, vagy nem kap használt cipőt. Hanem amikor 10 évesen kapja egymás után az táblagépet, az okos telefont stb.kb. egy hónap leforgása alatt.
Én gazdag családban nőttem fel, viszont figyeltek a szüleim a nevelésemre. Úgy érzem viszonylag normális felnőtt lett belőlem, aki elvégezte tisztességgel az iskoláját, megdolgozik a fizetéséért.
ez nem csak itt gyk-n létező jelenség, az életben is ugyanígy megkapja az ember a lepontozást egy megjegyzés vagy grimasz formájában... legalábbis én ezt tapasztalom, rokonoktól is, ismerősöktől is kaptam már rosszalló pillantást amiatt, mert elmondtam, nem veszek használt ruhát a picimnek, a legjobb minőségű babaételt, kekszet, innivalót veszem neki. Persze azt már meg sem hallják, hogy mindemellett a saját magamra szánt pénzt drasztikusan lecsökkentettem. Nekem így jó, nekik meg semmi közük hozzá.
Utálok ködösíteni meg mellébeszélni, de rákényszerültem a fentiek miatt ha szóbaj ön valakivel az anyagi része a gyermeknevelésnek. Nincs mit tenni, vagy elengeded a füled/szemed mellett a lepontozást és egyéb negatív reakciót, vagy ezt a részét magánügynek tekinted és nem beszélsz róla.
Koszonom a sok valaszt! Kicsit jobb kedvem lett. :)
Lassan bolcsibe fog jarni a lanyunk, en pedig megyek vissza dolgozni, mert hianyzik mar a munka. Erre is megkaptam, hogy igy is jol elunk, minek megyek vissza dolgozni, es keresni a tobb penzt. Hisz semmi szuksegunk ra. Sajnos tenyleg sok a rossz indulatu ember, aki irigy, meg a mi kornyezetunkben is.
Igyekszem nem foglalkozni veluk.
Szólj igazat, és betörik a fejed....
Most éppen egy olyan közönség volt itt, akik úgy szavaztak, ahogy..
Tetted volna fel azt a kérdést, h milyen ülést vegyek xy babámnak, na, 50 ezer kevés lett volna rá..:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!