Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalnak kinéző anyukák!...

Fiatalnak kinéző anyukák! Titeket nem zavar, hogy mindenhol le "sziáznak"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy engem már nagyon zavar,hogy bemegyek a boltba,ruha üzletbe,henteshez stb... és köszönök,hogy jó napot kívánok,és az a válasz rá,hogy szia,meg helló.

Tudom,hogy nem nézek ki többnek 16-nál,de akkor is.

Direkt azért köszönök jó napot kívánok-ot és nem csókolom-ot,hogy észre vegyék,hogy nem tini vagyok,de semmi.

Ha a lányommal megyek vásárolni (2 éves),akkor meg jön a "sziasztok",mintha tesók lennénk...

Egyre jobban zavar.

Amugy 27 éves vagyok.

2014. nov. 13. 22:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok mèg anyuka de örülnék ha sziáznának a gyerekek. Mikor a 13 évesek magáznak sírni tudnék :( 22 évesen 30-nak nézek ki. Olyan "megviselt" fejem van.
2014. nov. 14. 01:02
 22/39 anonim ***** válasza:
miért zavarna ,én is sziázom akit lehet ,de én boltban és majdnem mindenhol jó napotal köszönök ,barátaimnak,anyukámnak sziával köszönök ,vagy aki megengedi.
2014. nov. 14. 06:11
 23/39 anonim ***** válasza:
74%
Én se nézek ki 38-nak, de a tesóm 31, őt simán 18 alattinak nézik. De, zavaró. Főleg, ha már középiskolában azt szoktad meg, hogy magáznak. Én nem vagyok egy nagy tegeződő, ismerőst igen, de csak azért nem kezdek tegeződni valakivel, mert pl a kollégám. Nőkkel igen, de pasival nem.
2014. nov. 14. 07:44
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy a korod miatt, én 34 vagyok szerintem ennyinek is látszok, van aki mégis sziázik amikor én meg jónapotozok (általában nálam fiatalabbnak látszó csajok).
2014. nov. 14. 08:48
 25/39 anonim ***** válasza:
Én örülök neki, ha tegeznek. 18-nál többnek engem se szoktak nézni, ami az idő előrehaladtával egyre hízelgőbb.:) Az ovisok szoktak csókolommal köszönni, meg amikor babakocsival megyünk az utcán, akkor van olyan, hogy "engedjétek el a nénit", az engem sokkal érzékenyebben érint. Egyelőre még nem érzem magam néninek.
2014. nov. 14. 09:26
 26/39 anonim ***** válasza:
54%

Nem akadok fenn rajta, ha elsziáznak, de szerintem alapvető tisztelet, hogy egy ismeretlen felnőtt nem sziáz le egy másikat. Kicsit elmentünk mostanában abba az irányba, hogy mindenki haver, és akit ez zavar, az besavanyodott.

Én külföldön élek, itt senkinek eszébe sem jut letegezni egy idegen felnőttet, vagy bemenni a boltba és sziával köszönni. Nekem ez a normális, akármennyinek nézek ki.

A fiatalokat sem tegezem le, mert megadom neki a tiszteletet, hogy felnőttként kezelem, akár 16 éves, akár 21.

Nem tudom, miért kellene nekem annak örülni, ha bemegyek a boltba, és lesziáz az 50+-os férfi hentes.

2014. nov. 14. 09:51
 27/39 anonim ***** válasza:
Én nem akadok ki a sziázáson. Bár észrevettem, hogy ez attól függ, hogyan vagyok felöltözve, és velem van-e a gyerek vagy sem. Ha elegánsabb cucc van rajtam (szoknya-blúz), akkor magáznak, ha meg farmerben és pulóverben megyek valahová a 20 hónapos gyerekemmel, akkor mindenki letegez. Amúgy 39 éves vagyok, vékony és szőke,sokszor fiatalabbnak néznek a felületes szemlélők.
2014. nov. 14. 10:40
 28/39 anonim ***** válasza:
62%

tudom hogy a válaszom le lesz pontozva, mert az kapott 100%-ot akit nem zavar, de engem zavar. ha olyan helyre megyek (pl boltba, ahol ismernek) akkor én is tegeződök, de múltkor egy nagy, kövér, 50 körüli szőrös pasi volt az ételkiszállító, köszöntem hogy jó napot kívánok ő meg odavágott egy hellót motyogva. rohadt rosszul esett a stílus is, meg a helló is...

szóval engem szokott zavarni BIZONYOS helyzetekben, de persze vannak olyan helyzetek amikor simán belefér.

2014. nov. 14. 12:41
 29/39 anonim ***** válasza:

26-os vagyok, az utolsónak igaza van. Kár is volt válaszolni, mert az ellenvéleményt csak lepontozzák, pedig az volt a kérdés, hogy zavar-e. Erre kétféle válasz van: igen vagy nem. Mi ebben a nem hasznos?

De úgy látszik, sokan magukra vették.

2014. nov. 14. 13:01
 30/39 A kérdező kommentje:

Pedig engem továbbra is zavar. :D

Főleg a mai eset után,még jobban.

Reggel el kellett mennem a bankba.Felvettem a fekete alkalmi nadrágomat,egy fehér blúzt és egy blézert.

Várakoztam a soromra.Én jöttem,oda mentem,egy olyan 55 év körüli nő volt,köszöntem,hogy jó napot kívánok,erre ő:

"Szervusz,miben tudok neked segíteni?"

Hát majd le estem a székről!

Elmondtam a problémám,és erre mondja,hogy ahhoz,amit csinálni szeretnék felnőtt!! 18 évet betöltött személy kell!!

Mondtam neki,hogy hát már rég elmúltam 18,sőt lassan 28 vagyok.

Óriásit nézett!Utána már megváltozott a hangneme is.

Komolyan mondom,hogy ha kell küldök privibe képet,hogy szerintetek is ennyire fiatalnak nézek ki??

Csak egy megyét írjatok légyszi,nem akarok ismerősbe futni,mert lehet ő is azt gondolná,hogy bolond vagyok,amiért ez zavar. :/

2014. nov. 14. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!