Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ferfi viselkedhet igy ha...

Egy ferfi viselkedhet igy ha kiderul hogy nem az ove a gyerek?

Figyelt kérdés
A no nem tudta hogy ki a gyerek apja kiderultek megcsalasi ugyek a gyerek szuletese utan. Ezek miatt a ferj dns-tesztet csinaltatott.A haz a ferj tulajdona. Amikor megtudta hogy nem az ove a gyerek eroszakkal kidobta a not a hazbol kapott a no egy pofont is.Azt mondta a nonek hogy keresse meg a gyerek apjat mert o semmit nem ad neki. Hogy tehet egy ferfi ilyet? Nem lenne jogos hogy fizessen a gyerek utan?Barmi is tortent ket evig csak azt hitte hogy az ove?Most meg lattni sem akarja. Hogy lehet ilyen durva a gyerekkel?
2014. nov. 4. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromi nagy különbség van aközött, hogy valakinek elcserélik a gyerekét véletlenül és aközött, ha az az ember akiben megbízott (feleség) éveken keresztül gond nélkül a képébe hazudott...
2014. nov. 4. 20:50
 62/82 anonim ***** válasza:
72%
#61-#62, ebből látszik, hogy a nők pont ugyanúgy nem tudják átérezni ezt a csak férfiakkal előfordulható szitut, a gyerekkel való SZÁNDÉKOS átverést, ahogy egy férfi sem tudja igazán átérezni a terhességet, ami csak nőkkel esik meg.
2014. nov. 4. 20:52
 63/82 anonim ***** válasza:
2%

"Szerintem baromi nagy különbség van aközött, hogy valakinek elcserélik a gyerekét véletlenül és aközött, ha az az ember akiben megbízott (feleség) éveken keresztül gond nélkül a képébe hazudott..."

Fenét. Én amikor szülni mentem, a kórházban bíztam meg, hogy figyelnek ránk, a gyerekre és rám, hogy ilyen nem történhet meg. Ha megtörtént volna, a kórházat nyilván hibáztatnám, de a gyereket miért is?

2014. nov. 4. 21:04
 64/82 anonim ***** válasza:
72%

Mindig a legnagyobb riherongy, értéktelen, szar embereknek van a legnagyobb egójuk, mint ebben az esetben a drága "hölgynek". Mert amikor neki viszketett a p*ncija és örömmel hagyta, hogy a fél város végigmenjen rajta, akkor az nem önzőség, de mikor borul a bili, akkor a másik ember még mosolyogjon is, mert ha nem, akkor mennyire önző.

Nőként azt mondom, az ilyenek az emberi faj szégyenei, legszívesebben jól megcsapkodnám őket. Aki felhasználja a gyrekét, aki a legnagyobb kincse kellene hogy legyen arra, hogy a saját gerinctelenségét elfedje és még pampog is, mikor lebukik, az nem érdemel mást.

Le lehet pontozni.

2014. nov. 4. 21:14
 65/82 anonim ***** válasza:
68%

Nagy különbség van egy elcserélt gyerek és egy valakinek a nyakába akasztott gyerek között.

Az elcserélt gyerek, az pl. a kórház felelőssége, az az anyukának és az apukának is fájó, és összefognak és valahogy túlteszik magukat az egészen.

De itt egy átverésről van szó!

Az ok, hogy tegyük fel, hű de megszerettem a gyereket 2 év alatt, akkor mondjuk X időnként esetleg áthívom (persze nem 2 évesen), vagy veszek neki néha valami ajándékot pl. karácsony, szülinap, hasonlók. Mint egy unokatestvér, egy valamilyen rokon.

De nem fogok havonta egy halom összeget rááldozni, meg együtt lakni vele. Akármennyire is szegény gyerek.

Egyébként még mindig nem derült, ki, hogy hol az igazi apuka? Ő miért nem fizet? Ő miért nem látogatja a gyereket?

2014. nov. 4. 21:17
 66/82 anonim ***** válasza:
64-es! Tudom...azaz sejtem, igazad van... Egymás helyzetébe baromi nehezen tudjuk magunkat beleképzelni! :-/ De a kérdés a gyerekre vonatkozott.
2014. nov. 4. 21:18
 67/82 anonim ***** válasza:

A régi kérdés a témában - a férfi szemszögéből:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2014. nov. 4. 21:24
 68/82 anonim ***** válasza:
100%
Azt irtad, hogy kiderültek a megcsalasi ügyek a gyerek születése után. Ha ez még közvetlen a születése után volt es csak most 2 evesen lett dns teszt, akkor a férj végig kételkedett, hogy öve a gyerek, mire elszánta magát hogy dns-t csináltat. Ezzel csak arra szeretnek rávilágítani, hogy nem szerethette 100%-osan a gyereket, ha végig kételyei voltak. A férjnek igazat adok, kezdjen új életet.
2014. nov. 4. 21:36
 69/82 anonim ***** válasza:

"De a kérdés a gyerekre vonatkozott."

Igen, mert a gyerekkel takaródzik a kérdező.

Nálunk pl. az ex már több mint 5 éve, a bőrt is lehúzná rólunk, hogy minél több pénzt és minél több dolgot adjunk.

(azt csendesen megjegyezném, hogy az sem 100000%-ig biztos, hogy a páromé a gyerek)

Mindig így kezdi a nőci: De a gyereknek is kell ez.., a gyereknek is rosszabb ha..., a gyerek is jobban érezné magát, ha..., a gyerek is szívesebben nézne egy 3D-s TV-t, és mindig de mindig így kezdi.

Most a jelenlegi szituációban: 1. Valahol van a gyereknek apukája, úgy őt kell elővenni, nem egy idegen férfit.

2. Igen, szegény gyerek. De van rengeteg más gyerek aki "szegény", vagy még rosszabb helyzetben van. Őket csak sajnáljuk. Ergo a kérdező gyereke is csak egy a sok közül. Igen. Nem tehet a gyerek róla, hogy ez történt. De millió más családban is vannak gondok bajok, ahol a gyerek IS áldozat.

2014. nov. 4. 21:40
 70/82 anonim ***** válasza:

Én azért a biológiai apát se irigylem... semmibe nem volt beleszólása, köze, se a terhességhez, se a gyerek első 2 évéhez, lehet, hogy azóta saját családot alapított, és egyszer csak megjelenik valaki a múltjából egy 2 éves gyerekkel - felforgatva az életét.

Ezek a nők fel sem fogják, hogy "csak a szívük legmélyéről jövő belső kis hangocskára hallgatva" hány ember életét teszik tönkre...

2014. nov. 4. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!