Egy ferfi viselkedhet igy ha kiderul hogy nem az ove a gyerek?
Nem,nem Isten...Viszont Te meg ide kiirtad a dolgaid,mások véleményét vártad...akik leirták neked..az hogy neked nem tetszik az amit irtak az már a Te bajod...de szerintem akkor se kéne igy megnyilvánulni..
Nem csodálom,hogy ott hagyott a férfi...kitudja mik voltak még ott...ahogy itt megnyilvánulsz...s most lehet engem is szidni...Hajrá :)
Na, akkor leírom újra, mert remekül pont akkor tették át a kérdést más kategóriába, amikor elküldtem a válaszom, így eltűnt a fenébe az egész.
Szóval: Örökbefogadáshoz én sem hasonlítanám a dolgot, de azért képzeljük el azt a szituációt, amikor két gyereket elcserélnek a kórházban születésekor. Két év után kiderül a csere, de az is, hogy az egyik elcserélt gyerek sajnálatos módon nem is él - tehát nincs az, hogy oké, akkor cseréljük vissza, bár szerintem az sem lenne könnyű senkinek. Az a szülő, akinél ott van a kétéves gyerek, ugyanilyen könnyen elzavarná az addig sajátként nevelt gyereket? Mert ahányszor ilyen kérdés van, mindig mindenki azt írja, hogy nem, ő biztos nem, mert nem az számít, hogy vér szerint az övé-e, hanem hogy eddig sajátként nevelte, nem változtatna a dolog az érzésein, satöbbi. Akkor vajon ez az apa mennyire is érzett felelősséget a sajátnak hitt gyerek iránt az elmúlt két évben? Milyen apai érzések voltak itt, ha ez csak így, egyik pillanatról a másikra semmissé válik?
Ez nyilván nem menti fel az anyát a múltbeli hibái alól, de a pasi se ér többet nála, ha ezek után a gyerek megszűnik létezni a számára. És itt nem a pénzről van szó elsősorban, hanem arról, hogy az elmúlt két évben milyen apa is volt ő, hiszen ebből kitűnik, hogy ez a gyerek semmit nem jelentett a számára eddig sem.
61-essel értek egyet! Én nem tudnám elképzelni, hogy egy gyerek akit két évig ölelgettem, szerettem többé semmilyen módon ne legyen az életem része... Szerintem a volt férjed akkorát csalódott és olyan szinten érzi magát átverve, hogy ez a gyerekre is áttevődött, pedig ő aztán ártatlan... szegény kis apróság... :-(
Sajnos azt kell hogy mondtam ezt te idézted elő. Jobb lett volna az egyenes út anno.
Másik: Nem szabad ilyesmi kérdéseket kiírni ide, mert nagyon sokan olyan hihetetlen erkölcsösek és tökéletesek itt! Szinte öröm számukra a mások megkövezése, s vadásznak az ilyen kérdésekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!