Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ferfi viselkedhet igy ha...

Egy ferfi viselkedhet igy ha kiderul hogy nem az ove a gyerek?

Figyelt kérdés
A no nem tudta hogy ki a gyerek apja kiderultek megcsalasi ugyek a gyerek szuletese utan. Ezek miatt a ferj dns-tesztet csinaltatott.A haz a ferj tulajdona. Amikor megtudta hogy nem az ove a gyerek eroszakkal kidobta a not a hazbol kapott a no egy pofont is.Azt mondta a nonek hogy keresse meg a gyerek apjat mert o semmit nem ad neki. Hogy tehet egy ferfi ilyet? Nem lenne jogos hogy fizessen a gyerek utan?Barmi is tortent ket evig csak azt hitte hogy az ove?Most meg lattni sem akarja. Hogy lehet ilyen durva a gyerekkel?
2014. nov. 4. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:
Mert te kinek érzed magad? Most örülsz hogy itt pampogsz azon hogy nem kellesz egy normális férfinak sem. Elárulom nem vagy te Isten hogy megítéld mások tettét.
2014. nov. 4. 20:22
 52/82 anonim ***** válasza:
95%
20:22 Magadról beszélsz?
2014. nov. 4. 20:23
 53/82 anonim ***** válasza:
97%
Ez már a vicc kategória. :D Szar ha tükröt tartanak mi, kérdező? Szar ha szembesítenek a nyomorult, elb..szott életeddel mi? Mellbevágó az igazság, azt elhiszem...
2014. nov. 4. 20:24
 54/82 anonim válasza:
100%

Nem,nem Isten...Viszont Te meg ide kiirtad a dolgaid,mások véleményét vártad...akik leirták neked..az hogy neked nem tetszik az amit irtak az már a Te bajod...de szerintem akkor se kéne igy megnyilvánulni..

Nem csodálom,hogy ott hagyott a férfi...kitudja mik voltak még ott...ahogy itt megnyilvánulsz...s most lehet engem is szidni...Hajrá :)

2014. nov. 4. 20:25
 55/82 A kérdező kommentje:
Egy válaszolónak írtam aki normális leírta azzal minden rendben elfogadom.
2014. nov. 4. 20:26
 56/82 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk én nem tudom elképzelni hogy a gyerekemről ha kiderülne két évesen hogy nem az enyém ne látogassam, ne legyek kíváncsi arra hogy alakul az élete.
2014. nov. 4. 20:31
 57/82 anonim ***** válasza:
50%
De miért egy idegen ember fizessen? Hol az apuka? Őt kéne megkeresni, közölni vele, hogy fizessen gyerektartást, és látogassa a gyereket, és minimális apai kötelességeinek tegyen eleget.
2014. nov. 4. 20:32
 58/82 anonim ***** válasza:
22%
60. Minimálisan miért ne vehetne neki amire szüksége van én legalábbis így gondolnám pl. csoki, játék. Gyerektartást ne fizessen, de hogy ne akarjam látni akit két évig gyerekemnek tekintettem csak azért mert nem az enyém. El sem tudom képzelni.
2014. nov. 4. 20:35
 59/82 anonim ***** válasza:
31%

Na, akkor leírom újra, mert remekül pont akkor tették át a kérdést más kategóriába, amikor elküldtem a válaszom, így eltűnt a fenébe az egész.

Szóval: Örökbefogadáshoz én sem hasonlítanám a dolgot, de azért képzeljük el azt a szituációt, amikor két gyereket elcserélnek a kórházban születésekor. Két év után kiderül a csere, de az is, hogy az egyik elcserélt gyerek sajnálatos módon nem is él - tehát nincs az, hogy oké, akkor cseréljük vissza, bár szerintem az sem lenne könnyű senkinek. Az a szülő, akinél ott van a kétéves gyerek, ugyanilyen könnyen elzavarná az addig sajátként nevelt gyereket? Mert ahányszor ilyen kérdés van, mindig mindenki azt írja, hogy nem, ő biztos nem, mert nem az számít, hogy vér szerint az övé-e, hanem hogy eddig sajátként nevelte, nem változtatna a dolog az érzésein, satöbbi. Akkor vajon ez az apa mennyire is érzett felelősséget a sajátnak hitt gyerek iránt az elmúlt két évben? Milyen apai érzések voltak itt, ha ez csak így, egyik pillanatról a másikra semmissé válik?

Ez nyilván nem menti fel az anyát a múltbeli hibái alól, de a pasi se ér többet nála, ha ezek után a gyerek megszűnik létezni a számára. És itt nem a pénzről van szó elsősorban, hanem arról, hogy az elmúlt két évben milyen apa is volt ő, hiszen ebből kitűnik, hogy ez a gyerek semmit nem jelentett a számára eddig sem.

2014. nov. 4. 20:36
 60/82 anonim ***** válasza:
17%

61-essel értek egyet! Én nem tudnám elképzelni, hogy egy gyerek akit két évig ölelgettem, szerettem többé semmilyen módon ne legyen az életem része... Szerintem a volt férjed akkorát csalódott és olyan szinten érzi magát átverve, hogy ez a gyerekre is áttevődött, pedig ő aztán ártatlan... szegény kis apróság... :-(

Sajnos azt kell hogy mondtam ezt te idézted elő. Jobb lett volna az egyenes út anno.

Másik: Nem szabad ilyesmi kérdéseket kiírni ide, mert nagyon sokan olyan hihetetlen erkölcsösek és tökéletesek itt! Szinte öröm számukra a mások megkövezése, s vadásznak az ilyen kérdésekre!

2014. nov. 4. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!