Egy ferfi viselkedhet igy ha kiderul hogy nem az ove a gyerek?
" Hogy tehet egy ferfi ilyet? Nem lenne jogos hogy fizessen a gyerek utan?Barmi is tortent ket evig csak azt hitte hogy az ove?Most meg lattni sem akarja. Hogy lehet ilyen durva a gyerekkel?"
És a nő hogy lehet ilyen durva a gyerekkel?
A két évig azt hitte ő az apa, nem egyenlő azzal,hogy akkor ő vígan, dalolva vállalt egy olyan gyereket, akihez biológiailag és jogilag sincs köze. Nyilván az átb..zás miatt hitte magáénak a gyereket, egyébként már a megcsalás után repült volna a nő!
Majd fizet gyt-t a vérszerinti apa, ugyanis az ő kötelessége.
Belegondolni is szörnyű, hogy egy 2 éves gyereknek ezt kell átélnie a lotyó anyja miatt!
"Ö csak magára gondol"
Mégis kire gondolna?A más gyerekére, igen a gyerek neki mondta elõször,hogy apa, mert be lett csapva!
Remélem ez csak kamu kérdés.
Miért kéne egy tök IDEGEN gyerek után fizetni bármit is?
Miért lenne az övé, ha a DNS teszt szerint NEM!
Ennyi erővel kimegy az utcára és idegen gyerekeknek fizet bármit is.
Az a baj, hogy sajnos nagyon sokan ezzel jönnek.
A gyerekkel élt az "apuka", és most 1 vagy 2 vagy 5 vagy 15 év után, miért ne maradna vele, és miért ne támogatná anyagilag, meg szeretné továbbra is.
MERT SEMMI KÖZE HOZZÁ!!!!!
Én bár nő vagyok, de ha pasi lennék, és mondjuk 10 éves lenne a gyerek, és kiderülne, hogy nem az enyém, akkor sem lenne az az indok, hogy jaj, hát 10 évig mindent megadtam neki, akkor továbbra is meg fogok adni!
Mire fel???????????
Ok, lehet azzal jönni, hogy szerencsétlen gyerek, DE szerencsétlen férfi, és ugye annak a gyereknek valahol megvan az IGAZI apukája, akinek, meg igenis KÖTELESSÉGE gondoskodnia róla.
Max, de ez tényleg a plafon, HA annyira szeretem a gyereket, hogy ez az információ után is ugyanúgy szeretném, akkor az ANYUKÁN KÍVÜL tartanám vele a kapcsolatot, és néha találkoznék vele, esetleg vennék neki 1-2 ruhát, vagy csokit, mint valami távoli rokonnak.
Nem fog hiányozni a kicsinek sokáig, hamar elfelejti, hisz csak kétéves, ha jól olvasom.
A férfi hatalmasat csalódott a feleségében (jogosan), és ő is küzd az érzéseivel, hisz két évig szeretett valakit, akihez sajnos nincs köze. Átverve érzi magát, érthetően.
Nem az ő gyereke, csak két évig nevelte, ennyi.
Most már nevelheti a saját apja.
Te meg csak magadra gondoltál, emiatt szenved most a gyereked. Gondolom legmerészebb álmaidban sem hitted, hogy soha nem fog kiderülni, vagy ha kiderül, majd a férjed megveregeti a vállad, és gratulál a jól sikerült gyerekedhez, aki nem az övé. Ha a gyereked az apját hívja, és szenved, akkor süllyedj csak el szégyenedben, ugyanis ha a gyerek a férjedtől lenne, vagy egészen őszintén bevallottad volna a megcsalást, és ő vállalja sajátjaként, vagy esetleg azonnal dobott volna, nem történik meg mindez. Bármi, amit tehettél volna, a gyereked érdekét szolgálta volna, kivéve a hazugság.
És ami az agyadon még nem futott végig: mégis miért kellene a férfinak foglalkozni azzal a gyerekkel? Így is elég fájdalmas lesz neki elfelejteni! Anyagilag így is két évig ő gondoskodott róla, holott nem az övé, aztán most jön majd a gyerek igazi apja, aki akár igényt is tarthat rá, később egy nevelőapa, és neki az égvilágon semmi joga ahhoz a gyerekhez. Az életében bármikor közölheted vele, hogy "bocs, többet nem akarunk látni, nem a te gyereked" vagy "no most már fizess is valamit, meg csináld meg ezt-azt, mert tudod jogilag bármikor eltilthatlak végleg a gyerektől". Csodálkozol rajta, hogy nem bízik benned, és ezek után bármi el tud képzelni rólad?
"Hogy hogy milyen alapon?Azert mert a fia barmi is tortent neki mondta eloszor hogy apa most hagyna nelkulozni. A kicsinek hianyozni fog de o csak magara gondol."
Te meg csak magadra gondolsz b+!
Már a gyerek születésekor tisztáznod kellett volna, hogy igazából kitől van a gyerek, akkor nem kerültél volna ilyen helyzetbe, nem tetted volna tönkre a férjed és a gyereked életét!
Én szégyellem nőként, hogy ilyen nők léteznek!
Párkapcsolaton belül az egyik legnagyobb szemétség ha a nő mástól lesz terhes, vagy ha a férfi másnak csinál gyereket.
Szerintem jogos amit a férfi tett, mégis mit várnál tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!