Akinek ugy van gyereke hogy nem dolgozott még, az rossz anya?
39!
A muvi meddove tetel feltetelei vagy betoltott 40 ev vagy 3 gyrmek/szuleszeti esemeny. A kerdezo mar akkor jelezhette, hogy muvi meddove tetelt akar, amikor a harmadik terhesseget felfedezte. Siman belefer a varakozasi ido. Amikor nem volt csak a 18 eves korhatar, akkor volt tobblepcsos varakoztatas, de akkor sem vonatkozott azokra, akik megfeleltek az egyeb kovetelmenyeknek. Tehat siman megcsinalhattak neki a mutetet amint aharmadik gyermek megszuletett.
De ez nem tartozik a kerdeshez....
"Igen én. És mégis több vagyok azoknál akik dorba jarnak abortuszra. Édes csillagom"
De kevesebb a milliónál aki megtanult felelősségteljesen védekezni.
Koszonom utolso elotti
Utolsó. A kerdesre veletlenul sem tudsz valaszolni ugyhogy menj pihend ki magad ne pedig kotekedj. Semmi ertelme nincs hogy bemásolgatsz szovegeket, en papiral tudom bizonyitan hogy vedekezes mellett estem teherbe es tojok a velemenyedre e téren ha nem haragszol
Amugy meg mi a franc bajod van azzal hogy szuLtem?
Eheznek a gyerekek? Nem!
Tidzta ruhaba jarnak? Igen!
Nevelem oket? Igen!
Van apjuk? Igen!
Verem oket? Nem!
Akkor megis mi a te problemad mond mar el nekem legy oly szives :)
Igy igaz ahogy az utolso valaszolo irja.
Ha neked csak a köldöködbe van heg akkor sztem nezesd meg magad masik dokival...nem hinnem hogy ugy meg lehet csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!