Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek ugy van gyereke hogy...

Akinek ugy van gyereke hogy nem dolgozott még, az rossz anya?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 15:38
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mit gondoltok, bocs. Nem hinném hogy bármit bizonygatnom kéne. Most mit vártok hogy majd képet teszek fel a hegekről ?! Menjetek okoskodni innen.
2014. nov. 4. 07:57
 42/59 A kérdező kommentje:
Ráadásul a kérdéshez sem kapcsolodik-ennyit a sok iskolárol meg az okos fejetekről.
2014. nov. 4. 07:59
 43/59 anonim ***** válasza:

39!

A muvi meddove tetel feltetelei vagy betoltott 40 ev vagy 3 gyrmek/szuleszeti esemeny. A kerdezo mar akkor jelezhette, hogy muvi meddove tetelt akar, amikor a harmadik terhesseget felfedezte. Siman belefer a varakozasi ido. Amikor nem volt csak a 18 eves korhatar, akkor volt tobblepcsos varakoztatas, de akkor sem vonatkozott azokra, akik megfeleltek az egyeb kovetelmenyeknek. Tehat siman megcsinalhattak neki a mutetet amint aharmadik gyermek megszuletett.

De ez nem tartozik a kerdeshez....

2014. nov. 4. 08:59
 44/59 anonim ***** válasza:

"Igen én. És mégis több vagyok azoknál akik dorba jarnak abortuszra. Édes csillagom"

De kevesebb a milliónál aki megtanult felelősségteljesen védekezni.

2014. nov. 4. 09:12
 45/59 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso elotti

Utolsó. A kerdesre veletlenul sem tudsz valaszolni ugyhogy menj pihend ki magad ne pedig kotekedj. Semmi ertelme nincs hogy bemásolgatsz szovegeket, en papiral tudom bizonyitan hogy vedekezes mellett estem teherbe es tojok a velemenyedre e téren ha nem haragszol

2014. nov. 4. 09:20
 46/59 A kérdező kommentje:

Amugy meg mi a franc bajod van azzal hogy szuLtem?

Eheznek a gyerekek? Nem!

Tidzta ruhaba jarnak? Igen!

Nevelem oket? Igen!

Van apjuk? Igen!

Verem oket? Nem!

Akkor megis mi a te problemad mond mar el nekem legy oly szives :)

2014. nov. 4. 09:23
 47/59 anonim ***** válasza:
Milyen HEGEKRŐL?!A beavatkozást köldökön keresztül végzik,nincsenek hegek!Nekem is így végezték tavaly,nem gondolnám,hogy másnak ne így csinálnák...
2014. nov. 4. 13:12
 48/59 anonim ***** válasza:
Igen nagy baromsagot irtal utolso. Miutan harom eszkoz bevezetese szukseges, a has harom pontjan vegeznek bemetszest. Mellesleg ha valaki nem felel meg a laparoszkopias mutet felteteleinek, annal nagy hasi mutet, ami bizony szinten hegekkel gyogyul.
2014. nov. 4. 13:19
 49/59 A kérdező kommentje:

Igy igaz ahogy az utolso valaszolo irja.

Ha neked csak a köldöködbe van heg akkor sztem nezesd meg magad masik dokival...nem hinnem hogy ugy meg lehet csinalni

2014. nov. 4. 13:28
 50/59 anonim ***** válasza:
Akkor nézz utána Te.Laparoszkópiával a köldökön keresztül.Ennyi.
2014. nov. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!