Akinek ugy van gyereke hogy nem dolgozott még, az rossz anya?
Sztem a munka dönti el h vki jó v rossz anya. Ha a munkán múlna akkor elvileg szinte mindenkinek jó anyának kéne lennie.
Tessék ott az agárdi család éhen halt a kisgyerek, pedig a szülők dolgoztak és nem voltak szegények.
Aki eszerint dönti el h ki jó és rossz anya... hát...
De nem értem miért kell mindenkinek a másik életébe beleszólni.
Nem értem miért az határozná meg ki milyen anya,hogy dolgozott-e. 15 évesen kezdtem el dolgozni először nyaranta később már év közben is diákmunkák voltak igaz,de lelkiismeretesen dolgoztam,emellett színészkedtem,jártam énekelni,sportolni,tanultam,nyelvvizsgáztam,vezetni tanultam,otthon besegítettem,voltam síelni,nyaralni,cserediákprogramban is részt vettem stb.
Elmentem főiskolára albérletbe két barátnőmmel,ahol saját háztartásunk volt,suli mellett elmentünk egyszer-egyszer dolgozni,év közben nem volt annyi idő,de a nyarat végig dolgoztam szorgalmasan,majd összeköltöztem a párommal,aki a vőlegényem lett közben,és másodéves voltam mikor teherbe estem,meglepi baba volt,pár évvel későbbre terveztük.Megcsináltam a baba születéséig az összes vizsgám,tavasz végén született a fiunk,szeptemberben folytattam az iskolát egyéni tanrenddel,miközben apukám cégénél besegítettem otthon is elvégezhető táblázatokat csináltam,feladatokat hajtottam végre.Fiam 1,5 évesen ment bölcsibe, közben megcsináltam a főiskolai gyakorlatot,tanultam vizsgákra,ezután elkezdtem dolgozni,még a suli mellett,igaz megbízási szerződéssel,vagy határozott idejű szerződéssel,de dolgoztam. 1 év csúszással de lediplomáztam munka mellett,gyerek mellett és most is dolgozom,ahogy a párom is,aki szintén munka mellett csinálta a sulit levelezőn,ezen kívül van szakmája is. Nem hinném,hogy rossz anya lennék,mert így alakult az életem,számos tapasztalatot szereztem,és sok mindent átéltem fiatal korom ellenére,az anyaságra pedig mindenkinek meg kell érnie,igen én tudom,hogy nem voltam hozzá elég érett mikor kopogtatott,de mellette felnőttem és anya lettem,gondoztam,szerettem foglalkoztam vele akkor is és most is,mindent megadok neki amire szüksége van,hiába csak 25 vagyok,akinek nincs 10 év folyamatos munkaviszonya. Hidd el nem ezen múlik mit tudsz nyújtania gyereknek fizikailag,szellemileg,érzelmileg.Csak ha ezt a kérdést felteszed nem vagy biztos magadban.Mondjuk én szeretek dolgozni,nekem szükségem van arra,hogy legyen feladatom használjam az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!