Akinek ugy van gyereke hogy nem dolgozott még, az rossz
anya?
Meg mindig nem fogod fel: attol nem vagy kulonb masnal, hogy szultel harom gyereket. Nem ez a merce. Ennyi erovel pl Orsos Dzsenifer 6 pulyaval ALsomocsolad szelen a valyogviskoban nagyobb tiszteletet erdemelne, mint teszem azt Dr. Szabo Eva agysebesz, aki nem szult egyet se.
2014. nov. 3. 19:28
Sosem valaszolok privat uzenetre, bocs. Irhatsz, de a valasz itt lesz. Eddig se bantottalak, ezutan se tervezem. Mint irtam, segiteni szerettem volna, te lettel agressziv, ok nelkul.
2014. nov. 3. 19:32
23/59 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nm vagyok kulonb es nem is akarok. Orsos dzsenifer nem nevelne a gyerekeit hidd el. Azok csak lennenek. Az enyemek meg okosak. Erted? Azert van külonbseg.
Ertem. De sokaig nem fogod tudni oket tanitani, hiszen nincs meg hozza a minimalis vegzettseged se. Meg hogy fogod tanulasra biztatni oket, ha te magad nem tanultal? Vagy az az eletcel, hogy a gyereked ugyanigy eljen? 18 evesen semmi nelkul szuljon? Miert nem jelentkezel egy esti iskolaba?
2014. nov. 3. 19:35
Tudom, hogy miket irtam. AMit sertonek talalsz, azt a te serteseidre reagalva irtam. AMikor javasoltam, hogy tanulj tovabb, mutasd meg, hogy nem csak szulni tudsz (hiszen ennyi volt csak, amit felmutattal) akkor lebunkoztal. Hat mit vartal, hogy majd patyolgatast kapsz erte, amikor segitsegnyujtasra igy reagalsz????
2014. nov. 3. 19:38
26/59 A kérdező kommentje:
A masik kerdesnel már emlitettem hogy nem tudom kire bizni a gyerekeket. Ha a pici is ovis lesz akkor szeretnek tanulni. Ha ki nevetsz ha nem en szuleszno szeretnek lenni es ugy erzem menni is fog csak ahhoz kell idö. Es idö akkor lesz amikor a mindharom gyerek oviba lesz
Szuper. Sok sikert es kitartast hozza.
Amugymeg siman rosszul ertelmezted a mondatot.
2014. nov. 3. 19:44
28/59 A kérdező kommentje:
Kérdező nem kell magyarázkodnod senkinek. Nyilván azt te is tudod hogy a munkába állási esélyeid romlottak, de gyerek nélkül is nehéz rendes munkát találni. Egyébként van három gyerekes ismerősön aki kicsi gyerekek mellett két főiskolát levelőzőn elvégzett és most dolgozik szóval nem lehet általánosítani. De olyan is van aki azt mondja hogy ő szült öt gyereket és ezért fizetést érdemelne persze semmit nem tesz, munkát nem is keres csak sír hogy milyen nehéz az élet.
2014. nov. 3. 19:48
Mutasd meg hogy nem csak szulni tudsz. Ezt irtam. Nyilvan sertesnek vetted, pedig en biztatasnak szantam. Olvasd el megegyszer a kerdesedet, azt az egy mondatot. Abbol mi derul ki? Hogy 3 gyereked van es egy ferjed. Semmi mas. Azt erezteti, hogy ez van, ez az eleted, semmi mast nem tudsz (nem akarsz?) csinalni. Se munka, se tanulas, se hobbi, semmi. Ez nem feltetlenul rossz, de a mai vilagban edeskeves az elethez. Barmi tortenhet, egyedul maradhatsz, nem fogsz tudni mibol megelni, eltartani a gyerekeidet. A tanulas fontos. Nem kell egyetem, de egy erettsegi meg egy szakma alap kell hogy legyen. Magad miatt, a gyerekeid miatt. Most mennem kell. Ha gondolod irhatsz privit, holnap valaszolok - itt. Jo ejt.
Es megegyszer: nem volt vcelom bantani
2014. nov. 3. 19:54
Kapcsolódó kérdések: