Szerintetek jogos a felháborodásom?
Nem kellene, hogy a világod közepe legyen, már túlmajmolod azt a gyereket szerintem.
Amúgy meg pl. itt nálunk Miskolcon szép is lenne, ha a sok cigány mind ezzel az alibivel ingyen utazhatna, hogy "alszik" a csecsemő a kezükben.
Azt komolyan gondoljátok hogy nem normális hogy egy anyának a gyermeke a világ közepe, a legeslegfontosabb? Ez nem egyenlő azzal, hogy az egyetlen aki fontos. Természetesen fontos a családom is, a barátaimmal is szeretek minél több időt tölteni, van hobbim is, szeretek eljárni kikapcsolódni akár a barátokkal, akár a férjemmel, DE prioritási sorrendben mindig is a gyermekem lesz az első...De ezzel nem minden anyuka van így? Az hogy más az én gyerekemmel kapcsolatban nem így érez azt megértem és elfogadom...
Az eredeti kérdéssel kapcsolatban meg már régen elfogadtam, hogy nem azt a világot éljük sajnos ahol jogosan háborodok fel az ilyesmin...
Nem háborodsz fel jogosan, értsd meg!
Ami pedig a világ közepét illeti: nekem a családom, komplexen! 3 gyermekünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!