Tényleg én vagyok az önző amiért zavar? (többi lent)
28 hónapos a fiam.
Engem már az is idegesít ha szájon puszilják szóval szoktam is mondani az embereknek, hogy az arcán puszilják meg. Ezt mindenki megérti. Az anyósom szarik rá még betegen is össze vissza puszilgatja. Nem egyszer förmedtem már rá hogy ha azt nem képes megérten hogy ne puszilja szájon legalább arra legyen esze hogy betegen ne csókolgassa.
De a tegnapi mindent vitt... Nálunk voltak a hosszú hétvégén. Este fürdettem a fiam. Megkérdezte nézheti e, mondtam hogy persze!
Jó oké után lehoztuk letettem az ágyra míg össze szedtem a cuccokat mellette ült anyósom. Megfordultam mit látok a kis fütyiét puszilgatta. Rögtön mondtam neki hogy ezt ne mert én se csinálom más se tegye. Csak folytatta mondván de hát olyan ennivaló erre mondtam hogy akkor a hasát puszilgassa erre olyat mondott hogy állam leesett: Ne szólj bele mit csinálok vele ő az én gyerekem is! Hát nekem sem kellett több kiszaladt a számon egy elég csúnya mondtad..
A lényeg az volt hogy annyira az övé mint hogy az én gyerekem a masik fia gyereke...
Erre megsértődött és haza indult. Egyszerűen nem tudom felfogni miért nem lehet tiszteletben tartani azt amit a gyerek szülei mondanak? Más miért érti meg azt amit kérek tőlük a gyerekkel kapcsolatban?
Vagy én vittem túlzásba? Bocsánat hogy hosszú lett.
Igen persze utolsó ha apósod a lányod hasa alját épp nem a nuniját puszilgatná akkor te még bíztatnád is. Hát ha neked ez normális és akkor csak gratulálni tudok, szépen neveled a gyereked.
Ez akkor sem normális. Akármennyire is nem perverz és nem szopogatta.
A kukiját puszilgatta!!
Nem "tutujgatom" de ha valamit nem engedek valakinek akkor tartsa be azt ne szarjon a szavamra! Utálom ha valaki beleszól hogy mit hogyan csináljak a gyerekkel! Ezt nem engedem ne tegye! Ilyen egyszerű! Te mit szólnál hozzá ha valamit nem engedsz a gyereknek vagy a gyerekkel kapcsolatban de más magasról tesz rá és azért is csinálja? Ha hagyod akkor igazán gyenge jellemű ember vagy!
Felénk a szülő az aki megszabja a határokat! Ha valakinek baja van ezzel az menjen akkor máshova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!