Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok az önző...

Tényleg én vagyok az önző amiért zavar? (többi lent)

Figyelt kérdés

28 hónapos a fiam.

Engem már az is idegesít ha szájon puszilják szóval szoktam is mondani az embereknek, hogy az arcán puszilják meg. Ezt mindenki megérti. Az anyósom szarik rá még betegen is össze vissza puszilgatja. Nem egyszer förmedtem már rá hogy ha azt nem képes megérten hogy ne puszilja szájon legalább arra legyen esze hogy betegen ne csókolgassa.

De a tegnapi mindent vitt... Nálunk voltak a hosszú hétvégén. Este fürdettem a fiam. Megkérdezte nézheti e, mondtam hogy persze!

Jó oké után lehoztuk letettem az ágyra míg össze szedtem a cuccokat mellette ült anyósom. Megfordultam mit látok a kis fütyiét puszilgatta. Rögtön mondtam neki hogy ezt ne mert én se csinálom más se tegye. Csak folytatta mondván de hát olyan ennivaló erre mondtam hogy akkor a hasát puszilgassa erre olyat mondott hogy állam leesett: Ne szólj bele mit csinálok vele ő az én gyerekem is! Hát nekem sem kellett több kiszaladt a számon egy elég csúnya mondtad..

A lényeg az volt hogy annyira az övé mint hogy az én gyerekem a masik fia gyereke...

Erre megsértődött és haza indult. Egyszerűen nem tudom felfogni miért nem lehet tiszteletben tartani azt amit a gyerek szülei mondanak? Más miért érti meg azt amit kérek tőlük a gyerekkel kapcsolatban?

Vagy én vittem túlzásba? Bocsánat hogy hosszú lett.

2014. okt. 26. 20:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromira nincs igazad 69%os,hozzá se nyúljon ne fogdossa a fütyijét nem hogy puszilgassa,ne mond már,hogy normális,abszolút nem fér bele,bár aki szájon puszilja a gyerekét attól miért várja el az ember,hogy ezt megértse...
2014. okt. 27. 13:42
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen persze utolsó ha apósod a lányod hasa alját épp nem a nuniját puszilgatná akkor te még bíztatnád is. Hát ha neked ez normális és akkor csak gratulálni tudok, szépen neveled a gyereked.

Ez akkor sem normális. Akármennyire is nem perverz és nem szopogatta.

2014. okt. 27. 13:42
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, utolsó előtti.
2014. okt. 27. 13:43
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező!áruld már el légyszíves ,most konkrétan a kukit puszilta vagy nem.de őszintén.szö szerint a kukiját?sajnálom az emberek többségét(most minek után nagyon tudjátok sértegetni a másikat)akik szerint nem fér bele a szájrapuszi egy kisgyereknél,h azt gondoljátok,ez perverzió.imádom a gyermekem mindennél jobban a világon.és ha valaki nekem kutatási eredményekkel alá tudja támasztani,h ez káros vagy perverz,akkor elfogadom.ja!és ha szegény apósom még élne,és huncutkodnának a gyerekkel egy pancsi után és belefújna a hasába(tudjátok,úgy játékból csikizésnek-bár lehet nálatok rz sem fér bele)egy rossz szavam sem lenne hozzá,mert nem fajtalankodik a gyerekkel.és én itt a msgam részéről itt le is zárom.még annyit kérdező,amiből látszik a legjobban,h tutujgatod a TE gyerekedet.már nem csecsemő 28 hónapos :)2ÉVES
2014. okt. 27. 15:49
 35/38 A kérdező kommentje:

A kukiját puszilgatta!!

Nem "tutujgatom" de ha valamit nem engedek valakinek akkor tartsa be azt ne szarjon a szavamra! Utálom ha valaki beleszól hogy mit hogyan csináljak a gyerekkel! Ezt nem engedem ne tegye! Ilyen egyszerű! Te mit szólnál hozzá ha valamit nem engedsz a gyereknek vagy a gyerekkel kapcsolatban de más magasról tesz rá és azért is csinálja? Ha hagyod akkor igazán gyenge jellemű ember vagy!

Felénk a szülő az aki megszabja a határokat! Ha valakinek baja van ezzel az menjen akkor máshova!

2014. okt. 27. 15:56
 36/38 anonim ***** válasza:
Az hogy a kukiját puszilgatta szerintem is durva. De a szájrapuszit anya gyerek és apa gyerek között én rengetegszer látom. Olyan igazi nagy cuppanós szájra puszi. Nagyon sok szülőtől láttam már.
2014. okt. 27. 16:07
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Belefújni a gyerek hasába vagy szájon puszilni,esetleg a nemi szervét puszilgatni teljesen különböző dolgok az legutóbbi beteges, a szájon a szerelmét puszilja az ember a gyereked nem a szerelmed,hanem a gyereked,hasba fújni,megcsikizni puszilgatnia hasát,arcát az teljesen normális nem is értem hogy lehet összehasonlítani a szájra,kukira puszival..
2014. okt. 27. 16:13
 38/38 anonim ***** válasza:
Ezért irtam hogy már nagyon sokszor láttam, pedig itt mindenki szerint az is túlzás. Bár nekem még nincs gyerekem.
2014. okt. 27. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!