Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok az önző...

Tényleg én vagyok az önző amiért zavar? (többi lent)

Figyelt kérdés

28 hónapos a fiam.

Engem már az is idegesít ha szájon puszilják szóval szoktam is mondani az embereknek, hogy az arcán puszilják meg. Ezt mindenki megérti. Az anyósom szarik rá még betegen is össze vissza puszilgatja. Nem egyszer förmedtem már rá hogy ha azt nem képes megérten hogy ne puszilja szájon legalább arra legyen esze hogy betegen ne csókolgassa.

De a tegnapi mindent vitt... Nálunk voltak a hosszú hétvégén. Este fürdettem a fiam. Megkérdezte nézheti e, mondtam hogy persze!

Jó oké után lehoztuk letettem az ágyra míg össze szedtem a cuccokat mellette ült anyósom. Megfordultam mit látok a kis fütyiét puszilgatta. Rögtön mondtam neki hogy ezt ne mert én se csinálom más se tegye. Csak folytatta mondván de hát olyan ennivaló erre mondtam hogy akkor a hasát puszilgassa erre olyat mondott hogy állam leesett: Ne szólj bele mit csinálok vele ő az én gyerekem is! Hát nekem sem kellett több kiszaladt a számon egy elég csúnya mondtad..

A lényeg az volt hogy annyira az övé mint hogy az én gyerekem a masik fia gyereke...

Erre megsértődött és haza indult. Egyszerűen nem tudom felfogni miért nem lehet tiszteletben tartani azt amit a gyerek szülei mondanak? Más miért érti meg azt amit kérek tőlük a gyerekkel kapcsolatban?

Vagy én vittem túlzásba? Bocsánat hogy hosszú lett.

2014. okt. 26. 20:00
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Alapjában tényleg nem úgy puszilgatta de nem azon van a hangsúly hogy hogyan hanem hogy annak ellenére hogy mondtam ne tegye folytatta és az az én gyerekem is dolog is felbosszantott!
2014. okt. 26. 21:26
 22/38 A kérdező kommentje:
Egyszerű szerintem felfogni hogy ha mi így neveljük akkor legyen igy. Ő neki is volt rá lehetősége de ennek ellenére a párom szerint a nagyanyja nevelte őket. Oda jártak ebédelni mert ugyebár ő főzni mai napig képtelen mert nincs rá ideje. Fura nő de tényleg állandóan rendetlen a ház a fiam is mondja hogy hajas a konyha (fodrász az anyós) szóval valami nem oké nála..
2014. okt. 26. 21:30
 23/38 anonim ***** válasza:
26%
Kedves 18-as!képzeld el,h nem erőltettem a gyerekre,h a számra kötelező puszit adnia.mindig is oda dott,amióta puszit tud adni.számomra ez nem gáz,nem vagyok pedofil,erről is le fog szokni,ahogy sok mindenről.el jön majd az az idő is,h a sima puszi is ciki lesz.de leírom,mégegyszer.biztos vagyok benne h nem konkrétan a kukiját puszilta meg.a kérdezőn érezni,h eleve nem szereti az anyósát.(bocsi kérdező,ez nem bántás,csak egy tény).tegye fel a kezét,aki pancsi után nem puszilgatta még összevissza a gyerek meztelen testét.ez most is így történhetett.puszilgathatta,de nem szó szerint a fütyit.és én is pusziltam meg már a kislányom hasa alját,ami közel van a nunihoz,de nem a punciját puszilgatom.de ez nem petverzió.ne legyetek màr ennyire anyósellenesek.anyós titi nem perverz.és azért mert nem háziasszony,attól még nem biztos,h rossz ember.
2014. okt. 26. 21:42
 24/38 anonim ***** válasza:
40%
Bocsi,h lett egy-két hiba...telóról írok
2014. okt. 26. 21:45
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

23: Le van írva, hogy a fütyijét puszilgatta...

Szerintem itt senki se anyós ellenes, de ha ilyen anyósom lenne, én is kivágnám.

2014. okt. 26. 21:45
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Soha de soha nem engednem,h a kukijat puszilgassàk!!en se adnèk rà,a szàjàra kis puszit de nyilvàn nem csókot:))!! De kukira főleg az anyós vagy barki ez beteges es undoritó!!szègyelje magàt az a nő!!
2014. okt. 26. 23:22
 27/38 anonim ***** válasza:
84%

Fuj, fuj, fuj. Beteg ez a nő!! soha eszembe nem jutott a gyerekem kukijat megpuszilni. Mondjuk en a szajat se pusziltem meg soha, szerintem.a csok intimebb, nem csaladtagok koze valo, de ez mindenki maganügye, a kukit-puncit SOHA nem puszilgatjuk!

Ezt az 'en gyerekem is' mondat nalunk is sokszor elhangzik es a szuleim soha, csak anyosom mondogatja, nem tudom milyen flusztracio ez..

2014. okt. 27. 08:15
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez beteg,szerintem a szájon puszilás is beteges,de ez pedofil a néni szerintem.
2014. okt. 27. 10:38
 29/38 anonim ***** válasza:
18%
És ha nem az anyósod csinálja,hanem az anyukád,akkor is kivágod ilyen egyszerűen?a kérdező bevallotta,h nem úgy puszilgatta,nem perverz módon.gondolhatjátok,h nem fogta meg a fütyijét és nyalogatta-szopogatta.játékosan,huncutkodhatott szeretetből.nem perverzióból.és nem konkrétan a füyit.nagyjából a kérdező is bevallotta,csak még nehéz neki beismerni,h egy kicsit mérgében túlzóan adta elő magát...és köszönjük szépen,teljesen egészséges lelkületűek vagyunk,azért mert van szájra puszi a gyerekünkkel.nem smárolom le őt!!!azért mert nálatok nem így van,gondolom nem kell mást sértegetni...hiába pontozzátok le a válaszaimat,nekem akkor is ez a véleményem.
2014. okt. 27. 13:35
 30/38 A kérdező kommentje:
Anyum tudja mit lehet és mit nem a gyerekkel. Ő is tudja csak magasról tesz rá és ha rá szólok még neki áll feljebb. A mi gyerekünk mi szabjuk meg mit lehet és mit nem. Mig nem birja betartani addig ne is jöjjön. Ezt ma a páromtól meg is kapta. Kíváncsi vagyok eljut e az agyáig..
2014. okt. 27. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!