Megfenyegetett a szomszédom, hogy bosszúból feljelent, amiért nem tűröm el, hogy zavar. Mit lehet tenni? Ha bemegyek a rendőrségre, tesznek valamit?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 20:50
2/13 anonim válasza:
Bővebben arról a zavarásról írnál?
3/13 anonim válasza:
Mit csinál a szomszéd, amit nem tűrsz el?
4/13 anonim válasza:
A szomszédod csak akkor tud feljelenti, ha TE csinálsz valami törvénybe ütközöt.
Mivel zavar téged a szomszéd?
5/13 A kérdező kommentje:
Állandóan zajong! Úgy, hogy hiába mennek a tévéink, túl zajongják! A gyerekek nem tudnak tőlük aludni éjszakánként. Hiába kértem többször mindenféle módon, hasztalan volt. Erre ma megfenyegetett, hogy feljelent, hogy ő azt hallja, hogy verem a gyerekeimet. Természetesen ez nem igaz.
2014. febr. 21. 21:04
6/13 anonim válasza:
van egy ötletem,menj el holnap hozzá vegyél diktafont magaddal,és vedd fel amiket mond,bármilyen rágalmazás ..mosolygj rajta,hagy bosszantsa,majd megmondod neki hogy felvetted az egészet,és te mész feljelenteni becsületsértés miatt,meg rágalmazás!
7/13 anonim válasza:
Azért ha azt állítja, hogy vered a gyerekeid, a gyerekeket is meg fogja kérdezni pszichológus, és kiszűri, hogy igaz vagy nem. Te viszont akár felvétellel is igazolhatod, hogy a zaj tőle jön.
8/13 anonim válasza:
Van még másik szomszéd is? Őt is zavarja a hangoskodás? Ha igen, ketten bejelenthetitek először a közös képviselőnek. A gyerekverés meg nem olyan könnyen bizonyítható, nyugi.
9/13 anonim válasza:
Társasházban én is jártam hasonlóan. Sőt, a hülye ki is hívta rám a rendőröket valami hamis váddal. Aztán a rendőr jól lecseszte a szomszédot hogy rágalmazás csinált, azt nem tudom ma sem hogy mit hazudott rám. Továbbá azért is lecseszte hogy ne zavarja a szomszédait és igazam van amiért én ezt jogosan megkövetelem. Azóta fegyelemre sikerül idomítanom itt a hülyéket akiknek nem elég a kizsákmányolás és másokat zavarnak. Azt is szoktam mondani nekik hogy modern társasház helyett költözzenek kutyamenhelyre a panelban tartott 3 kutyájukkal, ott ugathatnak.
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos, másik szomszéddal nem tudunk értekezni, mert a mi házunkból csak velünk van közös fal. Másik épület. Nem tudom, hányas lakás vagy hogy hívják, ki a szomszédja még, be sem tudok jutni a házba. :( Vagy csöngessek fel mindenkit a kapucsengőn?
2014. febr. 21. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!