Megfenyegetett a szomszéd, hogy ha nem hagyom abba, amit csinálok, kihívja rám a rendőrséget?
A legszebb az egészben az, hogy fogalmam sincs miről van szó. Vicc nélkül. Nem tudtam megkérdezni tőle, mert faképnél hagyott.
1 hete jöttem haza a kollégiumból, de már most baja van velem? Tényleg nem csináltam semmi különöset. Nem hallgatok hangosat zenét, nincs lakásfelújítás sem....
Nem értem, hogy mi lehet.
Tényleg kihívhatja rám a rendőrséget a semmi miatt?
Kérdezz rá udvariasan, hogy biztos veled van gondja.
Engem múltkor az egyik lakó idegesített, este 11-kor jöttek haza, a kisgyerek meg hajnali kettőig sikoltozott és rohangált. Említettem a gondnoknak, hogy a felettem lakók kissé zajosak, mondta, hogy felettem 5 éve üres a lakás, alattam vannak a zajosak... pedig esküdni mertem volna, hogy felettem vannak.
Most éppen kint voltam az öcsémmel focizni és hangosan nevettünk, mert a kutyánk belebotlott egy gödörbe.
A bácsi meg leüvöltött nekünk, hogy maradjunk már kussban, meg hogy, nem igaz, hogy nem tudjuk befogni a pofánkat. Az öcsém sírva fakadt és bement, anyu meg engem szídott le, hogy miért szekálom az öcsémet. Elmondtam neki, hogy mi történt és ő meg felment a szomszédékhoz.
És még most is fent van....Nem tudom mit beszélnek, de kiabálás van.
Ez az eset vicces lesz,öreg volt az illető?
A barátnőm apjához becsengetett a szomszéd öreg hasonló szöveggel,ezt a választ figyeljétek.
-Na ide figyeljen öreg az én lányom épp most szült és kisebb gondja is nagyobb annál,hogy hülye bácsi és hülye néni szövegekkel irogassa tele a maga falát!Kicsit eltévedett azóta,hogy utoljára konfliktus volt 20 év eltelt öregem.Egy pár kisgyerek született azóta a közelben...
Hát én teljesen le vagyok döbbenve...
Anya tiszta vörös fejjel, sírással küszködve jött le tőlük.
Állításuk szerint azon a napon, amikor hazajöttem - este - volt egy hatalmas nagy sz*rkupac a bejárati ajtója előtt, és csak pár centin múlott, hogy nem lépett bele a bácsi. Aztán azt is mondta, hogy valaki becsönget hozzájuk, pontosan egy hete, minden áldott nap. És azt mondták anyunak, hogy jobban tenné, ha megnevelne engem, mert egy nap börtönbe fogok kerülni...
De már elnézést kérek. Én nem csinálok ilyeneket. Nem mondom, hogy hibátlan vagyok, de nem sz*rok a másik ajtója elé.
Jelenleg próbálom lenyugatni magam, mert nagyon felhúztott ez az egész.
Utolsó, igen. Egy öreg házaspár lakik fölöttünk. A bácsi reggel 6 órakor elmegy a kocsmába és délután 4-5 órakor hazatéved. Tehát egész nap részeg. A néni is tekereg egész nap....
Emlékszem, régen volt olyan, hogy a bácsi megráncigált engem, mert ráléptem egy virágra, kb. 4 vagy 5 évesen.
Most azon gondolkodtam el, hogy az öcsém vajon miért fél tőlük ennyire...
Nem, biztos, hogy nem a kutya volt. Több, mint 10 éve megvan már szegény és eddig egyszer sem csinált ilyet. Miért éppen most kezdte volna el?
Rendben. Én megpróbálok udvarias lenni velük, de ha még egyszer így felhúzzák anyámat, aki mellesleg szívbeteg, nem lesz jó vége.
Az én válaszom rendőrként, hogy nyugodtan kihívhatja rátok a rendőrséget, ha valóban nem csináltatok semmit! DE! A ti helyetekben én tenném meg az első lépést, mert ugye ebben a helyzetben melyik rendőr tudna dönteni helyesen? Így legalább a ti oldalatokra döntené a lécet a lépés, ha tényleg nem csináltatok semmit!
Ott a lehetőség pl. feljelenteni őket zaklatás miatt első sorban aztán, ha tovább fajul az ügy akkor lehet tettlegességért és még be is fogják vinni, ezt garantálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!