Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok az önző...

Tényleg én vagyok az önző amiért zavar? (többi lent)

Figyelt kérdés

28 hónapos a fiam.

Engem már az is idegesít ha szájon puszilják szóval szoktam is mondani az embereknek, hogy az arcán puszilják meg. Ezt mindenki megérti. Az anyósom szarik rá még betegen is össze vissza puszilgatja. Nem egyszer förmedtem már rá hogy ha azt nem képes megérten hogy ne puszilja szájon legalább arra legyen esze hogy betegen ne csókolgassa.

De a tegnapi mindent vitt... Nálunk voltak a hosszú hétvégén. Este fürdettem a fiam. Megkérdezte nézheti e, mondtam hogy persze!

Jó oké után lehoztuk letettem az ágyra míg össze szedtem a cuccokat mellette ült anyósom. Megfordultam mit látok a kis fütyiét puszilgatta. Rögtön mondtam neki hogy ezt ne mert én se csinálom más se tegye. Csak folytatta mondván de hát olyan ennivaló erre mondtam hogy akkor a hasát puszilgassa erre olyat mondott hogy állam leesett: Ne szólj bele mit csinálok vele ő az én gyerekem is! Hát nekem sem kellett több kiszaladt a számon egy elég csúnya mondtad..

A lényeg az volt hogy annyira az övé mint hogy az én gyerekem a masik fia gyereke...

Erre megsértődött és haza indult. Egyszerűen nem tudom felfogni miért nem lehet tiszteletben tartani azt amit a gyerek szülei mondanak? Más miért érti meg azt amit kérek tőlük a gyerekkel kapcsolatban?

Vagy én vittem túlzásba? Bocsánat hogy hosszú lett.

2014. okt. 26. 20:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
31%
Köszi a lepontozást ja és bocsi a hibákért a picimet altattam nehéz úgy írni.első voltam
2014. okt. 26. 20:36
 12/38 A kérdező kommentje:
Eddig sem csíptem sosem hagytam rá a fiamat szerencsére nem is szorulok a segitségére de ezek után a párom sem fogja keresni a társaságát mikor neki is elmondtam ő is azt mondta hogy nemnormális. Szerintem sem ép az elméje ki csinál már ilyet? Anyukámnak el sem merem mondani mert ő egyenesen utálja. Nem tudom miért gondolja hogy bármi beleszólása lehetne a gyerekünk nevelésébe. Anyukám ha vigyáz a fiunkra mindig megkérdezi változott e valami. Lett e neki valami új megengedve. Egyedül az más az anyukáméknál hogy van egy cica amit anyukám minden hónapban állat orvoshoz visz na őt simizeti amúgy én nem szoktam engedni hogy a macskákat fogdossa.
2014. okt. 26. 20:36
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Beteg az anyós, én is elküldeném melegebb éghajlatra és még a szájon puszi is gáz!
2014. okt. 26. 20:37
 14/38 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek a zöld kezet nyomtam!
2014. okt. 26. 20:37
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

En nem vartam volna meg mig magatol elmegy kiraktam volna. En anyosomnak a szajra puszit se hagytam volna, marpedig odapiritok es megmondom h nem! De h a futyijet puszilgatta, hat nagyon durva, nekem lanyom van de ez nagyon perverz, gusztustalan.

Na arrol nem is beszelve h neki annyira gyereke mint neked, hat nem. Azert ne keverjuk ossze h o a nagyanyja nem aza nyja, apa, anya egy van es kesz. Tartsuk be a hatarokat.

Anyosom ennyire durvat meg nem csinalt,d e tudnek meselni, o ra is kemenyen kell szolnom, es szolok is ha nem kepes felfogni. Nekem is probalkozik celozgatasokkal, tettekkel ugy csinalni mintha a lanyom az o lanya lenne.

Igazad volt. Es igenis allj ki magad mellett.

2014. okt. 26. 20:49
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem volt túlzás a részedről, eleve beteg dolog, amit anyósod csinált, de hogy erre még neki állt feljebb, az is durva...
2014. okt. 26. 20:52
 17/38 anonim ***** válasza:
26%
Hát én a többiekkel szemben nem hurrogom le anyósodat.szerintem egy kicsit túlzásba estél.biztos vagyok benne,h nem úgy puszilgatta a fütyijét-mármint nem perverz módon.szerintem egy kicsit eleve eltúlzottnak érzem a gyereked kisajátítását.2éves a fiad és megjérdezi,h nézheti-e a fürdetést?egy kicsit befenyítetted már az elmúlt két évben.teljesen kiközösíted őt a nagyszüleitől.azt meg kell értened,hogy a te fiad az az ő fiának a gyermeke,amit te még nem tudsz megérteni.de próbáld meg elgondolni,h te mennyire szereted a gyerekedet.AZ UNOKÁDAT kétszer annyira fogod szeretni.anyós ezért mondhatta,h az ő gyereke is...szóval én úgy gondolom,nem olyan szívtelen a te anyósod.ja és a szájra puszi.nagy ügy.nálunk a kislányom is szájra ad,de csakis a nagyon közeli rokonoknak.és ezt ő alakította így.engem például nem zavar.mondjuk,ha vki beteg,akkor egyáltalán nem adnak puszit...
2014. okt. 26. 20:59
 18/38 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó szted normális h a kukajáz puszilgatja. Neked is orvoshoz kéne menni. Kíváncsi lennékmit szólnál ha a te lányodat ott puszilgatná a párod apukája.

A gyerek meg azt csinálja amit lát megszokott kétlem h maga találta ki h szájra ad puszit.

2014. okt. 26. 21:05
 19/38 A kérdező kommentje:

Nem sajátítottam ki de a szülők szava legyen már az utolsó! Ha valamit nem lehet akkor neki se.

Anyum miért érti meg? Ő miért nem?

2014. okt. 26. 21:20
 20/38 anonim ***** válasza:
83%
Ezt úgy hívják hogy molesztálás, és börtön jár érte. Valaki írta hogy "biztos nem úgy puszilgatta", persze, a pedofilok is ezzel védekeznek.
2014. okt. 26. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!