Tényleg én vagyok az önző amiért zavar? (többi lent)
28 hónapos a fiam.
Engem már az is idegesít ha szájon puszilják szóval szoktam is mondani az embereknek, hogy az arcán puszilják meg. Ezt mindenki megérti. Az anyósom szarik rá még betegen is össze vissza puszilgatja. Nem egyszer förmedtem már rá hogy ha azt nem képes megérten hogy ne puszilja szájon legalább arra legyen esze hogy betegen ne csókolgassa.
De a tegnapi mindent vitt... Nálunk voltak a hosszú hétvégén. Este fürdettem a fiam. Megkérdezte nézheti e, mondtam hogy persze!
Jó oké után lehoztuk letettem az ágyra míg össze szedtem a cuccokat mellette ült anyósom. Megfordultam mit látok a kis fütyiét puszilgatta. Rögtön mondtam neki hogy ezt ne mert én se csinálom más se tegye. Csak folytatta mondván de hát olyan ennivaló erre mondtam hogy akkor a hasát puszilgassa erre olyat mondott hogy állam leesett: Ne szólj bele mit csinálok vele ő az én gyerekem is! Hát nekem sem kellett több kiszaladt a számon egy elég csúnya mondtad..
A lényeg az volt hogy annyira az övé mint hogy az én gyerekem a masik fia gyereke...
Erre megsértődött és haza indult. Egyszerűen nem tudom felfogni miért nem lehet tiszteletben tartani azt amit a gyerek szülei mondanak? Más miért érti meg azt amit kérek tőlük a gyerekkel kapcsolatban?
Vagy én vittem túlzásba? Bocsánat hogy hosszú lett.
En nem vartam volna meg mig magatol elmegy kiraktam volna. En anyosomnak a szajra puszit se hagytam volna, marpedig odapiritok es megmondom h nem! De h a futyijet puszilgatta, hat nagyon durva, nekem lanyom van de ez nagyon perverz, gusztustalan.
Na arrol nem is beszelve h neki annyira gyereke mint neked, hat nem. Azert ne keverjuk ossze h o a nagyanyja nem aza nyja, apa, anya egy van es kesz. Tartsuk be a hatarokat.
Anyosom ennyire durvat meg nem csinalt,d e tudnek meselni, o ra is kemenyen kell szolnom, es szolok is ha nem kepes felfogni. Nekem is probalkozik celozgatasokkal, tettekkel ugy csinalni mintha a lanyom az o lanya lenne.
Igazad volt. Es igenis allj ki magad mellett.
Utolsó szted normális h a kukajáz puszilgatja. Neked is orvoshoz kéne menni. Kíváncsi lennékmit szólnál ha a te lányodat ott puszilgatná a párod apukája.
A gyerek meg azt csinálja amit lát megszokott kétlem h maga találta ki h szájra ad puszit.
Nem sajátítottam ki de a szülők szava legyen már az utolsó! Ha valamit nem lehet akkor neki se.
Anyum miért érti meg? Ő miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!