Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Számított a pròbálkozásná...

Számított a pròbálkozásnál, hogy milyen évszakban/hònapban szeretnéd, hogy szülessen a babád?

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fiunk meglepi volt de teljesen elégedett voltam azzal,hogy tavasz végén született.Mi igen figyelembe vesszük szeretném ha tavaszi-nyári baba lenne a 2. is,kényelmesebb úgy kimozdulni ha nem kell szegény babát becsomagolni,kisöcsém októberi kész rémálom volt sétálni menni.
2014. okt. 26. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi tavasszal kezdtünk próbálkozni, és örültem is volna neki, ha téli baba lesz, de sajnos azóta sem sikerült még. Ha most ősszel sikerül végre, akkor ugye nyári lesz, ezzel sincs gond, de azt azért szerettem volna elkerülni, hogy őszi legyen, mert a fiunknak és a páromnak is ősszel van a szülinapja és nem szeretném, ha esetleg a kistesónak is őszre esne, de persze ha így alakul, az sem baj, csak azért jó lenne, ha korábban lenne. De már ott tartok, hogy tökmindegy már minden ilyen szempont, csak sikerüljön már.
2014. okt. 26. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, számított, és elég jól össze is hoztuk :D
2014. okt. 27. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!